سلیقه‌ای کار شدن، چالش بزرگ فدراسیون فوتبال است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۵۵۸
كفاشيان:

سلیقه‌ای کار شدن، چالش بزرگ فدراسیون فوتبال است

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: یکی از مشکلات بزرگ این فدراسیون در سال‌های اخیر سلیقه‌ای کار کردن بوده که با مدیریت با ثبات به طور یقین در آینده این مشکل برطرف می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، علی کفاشیان ‌شب گذشته در جمع مسئولان هیئت‌های فوتبال خراسان جنوبی از اختصاص بودجه ویژه به منظور برگزاری کلاس‌های آموزشی برای هیئت‌های فوتبال در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: ما آمادگی این را داریم که کلاس‌های آموزشی رایگانی برای ارتقای سطح علمی بازیکنان در استان‌ها برگزار کنیم.
 
وی افزود: از این پس هیچ فردی بدون کارت عضویت نمی‌تواند در هیچ هیئت فوتبالی فعالیت کند و از فعالیت فردی که بدون کارت عضویت باشد، جلوگیری به عمل می‌آید.
 
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه توسعه هر رشته ورزشی نیازمند کمک به هیئت آن رشته است، گفت: اختصاص بودجه به هیئت‌ها در دستور کار قرار دارد.
 
کفاشیان بیان داشت: طبق اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال تمامی کسانی که می‌خواهند به فوتبال ورود پیدا کنند باید دارای کارت عضویت باشند.
 
وی ادامه داد: در این راستا سیستم‌هایی طراحی شده است که برای تمامی اعضا از جمله بازیکنان، داوران، ناظران و کارکنان در تمامی هیئت‌های فوتبال سطح کشور کارت عضویت صادر می‌شود.
 
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه بودجه زیادی به هیئت‌های فوتبال استان‌ها از طریق فدراسیون تعلق نمی‌گیرد، اظهار داشت: در بخش آموزشی فدراسیون موظف است تا هر هزینه‌ای را برای استان‌ها فراهم کند.
 
کفاشیان با اشاره به حضور دلالان در فوتبال گفت: اطلاعات کم و نظارت پایین سبب رواج دلالی در فوتبال می‌شود که اگر نظارت بیشتر شود وجود دلال نیز کمتر خواهد شد.
 
وی درخصوص برنامه‌ای این فدراسیون برای مبارزه با دلالان در فوتبال گفت: وجود دلالان در هر جایی ناشی از عدم شفافیت و نظارت دقیق بر مسائل جامعه است؛ بنابراین هر چقدر اطلاعات ما کم باشد دلالی نیز بیشتر رواج پیدا می‌کند که در این راستا قوانین و مقررات باید شاخص شده و با نظارت دقیقی اعمال شود.
 
رئیس فدراسیون فوتبال از استانداردسازی 850 مدرسه فوتبال در سطح کشور خبر داد و افزود: 1000 مدرسه دیگر نیز باقی‌مانده که باید شناسایی شده و استانداردسازی شود.
 
کفاشیان ادامه داد: هر باشگاهی که تیم حرفه‌ای دارد باید مدرسه فوتبال نیز داشته باشد و امید است بتوانیم تیم‌های پایه را به درستی مدیریت کنیم.
 
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی نسبت به استان‌های دیگر که از سطح توجه بیشتری برخوردار بودند، عقب‌تر است.
 
رئیس فدراسیون فوتبال از میزبانی خراسان جنوبی برای برگزاری مسابقات کشوری خبر داد و خاطرنشان کرد: طی نشستی که با مسئولان استان برگزار شد، مقرر گردید یک سری مسابقات کشوری در این استان برگزار شود تا شور و هیجان جوانان در این راستا بیشتر از گذشته گردد.
پربازدیدترین آخرین اخبار