دوره آموزشي روش‌هاي تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۶۵۸
به همت پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات؛

دوره آموزشي روش‌هاي تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي برگزار مي‌شود

پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات در نظر دارد دوره دو روزه آموزشي روش‌هاي تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي در علوم رفتاري و اجتماعي را 21 و 22 دي ماه برگزار كند.
نورالله رزمي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: با توجه به اينكه یکی از اهداف اساسی علوم رفتاری و اجتماعی تبیین جنبه‌های مختلف رفتار انسان است و یکی از شیوه های تعیین کفایت و اعتبار تبیین های ارائه شده، گردآوری داده های مربوط به تبیین‌ها و بررسی میزان همخوانی داده‌ها با تبیین ارائه شده است برگزاري دوره آموزشي روش‌هاي تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي در علوم رفتاري و اجتماعي ضرورت دارد.
 
وي افزود: دوره آموزشي روش‌هاي تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي در علوم رفتاري و اجتماعي چهارشنبه 21 دي در دفتر آموزش پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات برگزار مي شود و تا 5 شنبه 22 دي نيز ادامه دارد.
 
مدير روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات اظهار داشت: اين دوره با هدف آشنایی با خطاهای رایج آماری در علوم رفتاری، تحلیل کوواریانس، مفروضه‌ها و کاربرد درست و نادرست، تحلیل واریانس چند متغیری، مفروضه‌ها و کاربرد درست و نادرست، تحلیل رگرسیون چندگانه، مفروضه‌ها و کاربرد، تحلیل رگرسیون لجستیک، مفروضه‌ها و کاربرد و آشنایی با تحلیل عاملی، مفروضه‌ها و کاربرد آن در پژوهش‌هاي علوم انساني، رفتاري و اجتماعي برگزار مي‌شود.
 
رزمي گفت: اين دوره علاوه بر پژوهشگران و تحليل‌گران داده‌هاي آماري، براي دانشجويان و اعضاي هيئت علمي رشته‌هاي مختلف علوم انساني و رشته‌هايي از علوم پزشكي كه با موضوع رفتار، شناسايي، تبيين، پيش بيني و كنترل رفتارهاي انساني سر و كار دارند، مفيد است.
 
وي ادامه داد: در اين دوره دكتر حجت الله فراهاني، مدرس دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد بحث هاي مرتبط با تحليل پيشرفته داده‌هاي كمي در علوم رفتاري و اجتماعي را براي شركت كنندگان بررسي مي كند.
 
مدير روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات گفت: پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات براي برگزاري دوره هاي آموزشي فناوري اطلاعات در محل سازمان‌هاي متقاضي آمادگي دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار