مصرف قلیان در زنان پوکی استخوان را تسریع می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۵۹۶۰
مسئول روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان:

مصرف قلیان در زنان پوکی استخوان را تسریع می‌کند

مسئول روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان ضمن هشدار به زنان در خصوص مصرف قلیان، گفت: استفاده از دخانیات به خصوص قلیان بیماری پوکی استخوان را تسریع می‌بخشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، فاطمه نوروزیان امروز در کارگروه امور بانوان در دستور کار «چگونگی مشارکت دستگاه ها در سلامت خانواده» بیماری پوکی استخوان را یک بیماری خاموش دانست که مصرف دخانیات به خصوص قلیان روند بیماری را در افراد تسریع می بخشد.
 
وی با اشاره به اینکه استفاده زنان از قلیان در هرمزگان یک هشدار جدی است، افزود: 25 درصد محتوای سلامت در واحدهای خدمات بهداشتی- درمانی است که متولی اصلی آن وزارت بهداشت مي باشد؛ اما درصد بیشتر این عوامل که 75 است برعهده سایر سازمان‌ها بوده که توجه به آموزش های همگانی در این راستا به بسیج اطلاع رسانی عمومی نیاز دارد.
 
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به تکنیک های آموزش برای مقابله با بیماری های نوپدید و بازپدید اشاره کرد و بيان داشت: با تشکیل یک کارگروهی در این راستا بیشترین بهره را از نظرات و دیدگاه های کارشناسان علمی و فنی در حوزه سلامت و دستگاه ها و ارگان ها خواهیم برد.
 
نوروزیان ضمن یادآوری شاخص های اجتماعی سلامت جامعه هدف را زنان خانه دار، دانشجویان، جوانان، دانش آموزان و زنان باردار ذکر کرد و ادامه داد: علاوه بر خود دانشگاه علوم پزشکی؛ صداوسیما، تربیت بدنی، شهرداری، ارشاد اسلامی، بهزیستی، آموزش و پرورش، مخابرات و سایر دستگاه ها بايد در راستای کاهش مشکلات زنان و دختران و توسعه شاخص های سلامت آنها کار کنند.
 
عضو کارگروه سلامت امور بانوان استانداری هرمزگان در پایان تولید برنامه های آموزشی، ترویج فرهنگ طناب زنی ميان جوانان، نصب بیلبوردهای آموزشی، انتشار کتاب و ویژه نامه ها و ارسال پیامک های آموزشی - بهداشتی را از جمله فعالیت های دستگاه هایي مانند صداوسیما، تربیت بدنی، ارشاد و مخابرات عنوان كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار