کد خبر:۱۶۶۵۹۴
رئیس خانه خیرین خراسان رضوی:
هنوز پروانه احداث دهکده گلستان علی(ع) صادر نشده است
رئیس خانه خیرین استان خراسان رضوی گفت: با وجود تلاشها هنوز پروانه دهکده گلستان علی(ع) برای کودکان بی سرپرست صادر نشده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزای داشجو» از مشهد، بصیریپور امروز در نشست خبری جشنواره عکس گلستانه عنوان کرد: دهکده گلستان علی(ع) بزرگترین موسسه ویژه نگهداری کودکان بی سرپرست در کشور است که در زیربنای بیش از 75 هزار متر مربع ساخته شده است و در صدد هستیم که پروانه این مرکز را از طریق شورا اسلامی شهر و شهرداری رایگان بگیریم.
عضو شورای اسلامی شهر گفت: استان خراسان رضوی با 300 موسسه فعال و نیمه فعال خیریه در کشور رتبه اول را از نظر آماری در کشور دارد که تعدادی از این موسسات خیریه صددرصد مردمی هستند.
وی در خصوص موسسات کودکان بی سرپرست اظهار داشت: 11 موسسه کودکان بی سرپرست در شهر مشهد در حال فعالیت است که موسسه گلستان علی (ع) به عنوان بزرگترین موسسه در استان می باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر گفت: موسسات خیریه از لحاظ یارانه ای هیچ حمایتی نمی شوند و این موسسات از طریق نیکوکاران باید این هزینه ها را پرداخت کنند.
وی گفت: اعتبارات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر طی سه سال گذشته از نیم به پنج درصد کل اعتبارات شورای شهر رسیده است و این بودجه صرف کارهای فرهنگی و اجتماعی از جمله کودکان کار ، بد سرپرست و بی سرپرست می شود.
خانواده جایگزین بهترین شیوه برای نگهداری کودکان بدسرپرست است
در ادامه جانشین معاونت اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی عنوان کرد: 1850 کودک در استان در 74 مرکز نگهداری کودکان هستند و سعی ما بر این است که کودکان بد سرپرست به اطرافیان وابستگان سپرده شود و بهزیستی کمک مالی به آن خانواده ها در ازای نگهداری کودکان داشته باشند و فامیل به عنوان خانواده جایگزین قرار گیرند.
مختاری افزود: تاکنون 1340 کودک امدادگیر تحت پوشش بهزیستی در استان وجود دارد و تمام کودکان بد سرپرست و بی سرپرست از طریق معرفی بهزیستی به خانه های نگهداری کودکان تحویل داده می شوند.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری اولیه کمترین هزینه را دارد، تاکید کرد: ما برای پیشگیری کمترین هزینه را می کنیم و روی آن سرمایه گذاری نمی کنیم و برای این موضوع باید تمام ارگان ها از جمله بهزیستی با هم همکاری کنند.
مختاری با تاکید بر اینکه پژوهش های غیرکاربردی در کشور زیاد است گفت : پژوهش های عملی در زمینه جلوگیری و پیشگیری از جرم بسیار کم است و باید در این زمینه بیشتر فعالیت کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰