همايش ملي «كاربرد سلاح‌هاي شيميايي» در كرمانشاه برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۶۴۶

همايش ملي «كاربرد سلاح‌هاي شيميايي» در كرمانشاه برگزار مي‌شود

مديرعامل انجمن حمايت از قربانيان جنگ و سلاح‌هاي شيميايي استان كرمانشاه گفت: همایش ملی «کاربرد سلاح‌های شیمیایی» 25 اسفند ماه در کرمانشاه برگزار می‌شود.
افشین مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، از برگزاري دومين همايش ملي كاربرد سلاح هاي شيميايي و تجليل از خانواده شهدا و جانبازان شيميايي، 25 اسفند ماه در کرمانشاه خبر داد.
 
وی افزود: اين همايش همزمان با سالگرد بمباران شيميايي شهر حلبچه توسط رژيم بعث عراق در 25 اسفند ماه در شهر كرمانشاه برگزار خواهد شد.
 
مدیرعامل کاربردی سلاح های شیمیایی در کرمانشاه تصریح کرد: در اين همايش مسائل حقوقي، پزشكي و حمايتي آسيب ديدگان ناشي از سلاح هاي شيميايي به بحث و تبادل نظر گذاشته مي شود و ضمن اينكه از خانواده هاي شهدا و جانبازان شيميايي نيز تجليل به عمل خواهد آمد.
 
مرادي همچنين از برگزاري همايش ملي تجليل از شهدا و جانبازان شيميايي هشت سال دفاع مقدس با همكاري استانداري، شوراي شهر، شهرداري كرمانشاه، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، شهرداري شهرهاي مرزي و بنياد شهيد و امور ايثارگران استان همراه با بنياد حفظ آثار و نشر ارزرش هاي دفاع مقدس خبر داد.
 
وي در ادامه گفت: جانبازان شيميايي بيمارستان صحرايي سومار، اهالي نودشه، تازه آباد و روستاهاي زرده، نسار ديره و شاهمار ديره و نيز مهمانان داخلي و خارجي در اين همايش حضور خواهند داشت.
 
مديرعامل انجمن حمايت از قربانيان جنگ و سلاح هاي شيميايي استان كرمانشاه بیان داشت: در حاشيه اين همايش، نمايشگاهي از آثار بجا مانده از جانبازان شيميايي براي آگاهي مردم از اقدامات ارزنده رزمندگان اسلام، شهدا، ايثارگران و جانبازان كه اجازه ندادند حتي يك وجب از خاك ميهن بدست دشمن بيفتد و برای حفظ خاک جانشان را قربانی کردند، برگزار مي شود.
 
مرادي هدف از برگزاری این همایش را رساندن فرياد مظلوميت جانبازان شيميايي را به گوش جهانيان و زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا دانست.
 
وی از ادارات و نهادهاي دولتي و غيردولتي و نيز شركت هاي تجاري كه قصد مشاركت در برگزاري اين همايش را دارند، خواست تا با دبيرخانه اين همايش ارتباط برقرار كنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار