کد خبر:۱۶۶۶۴۷
جشنواره «گیلانغرب در دفاع مقدس» در کرمانشاه برگزار شد
اولین جشنواره منطقهای «گیلانغرب در دفاع مقدس» که از 20 دیماه با حضور شاعران، ادبا و هنرمندان استانهای غرب کشور در کرمانشاه کار خود را آغاز کرده بود، دیروز به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه دیروز در حاشیه اختتامیه جشنواره «گیلانغرب در دفاع مقدس» تصریح کرد: در کل 672 اثر در قالب شعر، طراحی، نقاشی، گرافیک، خوشنویسی، داستان، مقاله، خاطره، هنرهای تجسمی و نمایشی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
وی افزود: از بین این آثار، تعداد 60 اثر به عنوان آثار برتر توسط هیئت داوران که متشکل از داورانی از استان های همجوار و تهران بود، انتخاب شده اند که طی برگزاری جشنواره با اهدای تندیس، لوح و هدایای نفیسی از آنها تجلیل خواهد شد.
آفتابی تصریح کرد: احیای فرهنگ ایثار و شهادت، خاطرات جبهه و جنگ، بسیج و دفاع مقدس، ادبیات مقاومت، نقش زنان گیلانغرب در دفاع مقدس، آزادگان سرافراز، نقش سنگرسازان بی سنگر، شهید و شهادت، جانبازان و ایثارگران، عشایر و دفاع مقدس، نقش امدادهای غیبی، نقش نیروهای مردمی در دفاع مقدس، عملیات انتقام و مطلع الفجر از جمله موضوعات این جشنواره است.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، مقاومت و ایثار گیلانغرب را به عنوان نگین ایثار و دفاع نام برد و خاطرنشان کرد: گیلانغرب سابقه طولانی در دوران دفاع مقدس در دفاع از انقلاب و کشور و نظام دارد و همواره از شهرستان های پیشتاز در همه عرصه های دفاع از نظام بوده است.
یادآور می شود، اولین جشنواره منطقهای «گیلانغرب در دفاع مقدس» که از 20 دیماه با حضور شاعران، ادبا و هنرمندان استان های غرب کشور در کرمانشاه کار خود را آغاز کرده بود، دیروز به کار خود پایان داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰