نرم افزار بخش‌های همودیالیز اداره بیماران خاص راه اندازی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۹۳۲

نرم افزار بخش‌های همودیالیز اداره بیماران خاص راه اندازی شد

 سرپرست اداره امور بیماری‌های خاص گفت: نرم افزار بخش‌های همودیالیز اداره بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه اندازی شد.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دکتر جلال جهانبخش نقده، امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: نرم افزار بخش‌های همودیالیز اداره بیماران خاص هم راستا با دولت الکترونیک و در جهت تسهیل  ارسال و دریافت اطلاعات بین بخش‌های بیماران خاص، دانشگاه علوم پزشکی و وزارت متبوع از طریق پورتال وزارت بهداشت راه اندازی شد.

وی افزود: این نرم‌افزار با کمک و هم فکری پرستاران بخش‌های دیالیز و با هدف نگهداری و تحلیل بهتر اطلاعات و آمار و ساده‌تر کردن ارسال اطلاعات به پورتال وزارت بهداشت طراحی شده است.

سرپرست اداره امور بیماری‌های خاص بیان داشت: در این نرم افزار با توجه به تعداد زیاد بیماران همودیالیز و سیکل‌های متعدد دیالیز بیماران، امکان تکمیل همزمان فرم‌ها در زمان دیالیز وجود داشته و پرستاران این بخش‌ها می‌توانند به سادگی از صفحات نرم افزار استفاده كنند.

نقده عنوان کرد: پس از بررسی‌ها و آزمایشات اولیه نرم افزار در اداره امور بیماری‌های خاص توسط کارشناسان، این نرم افزار در بخش‌های همودیالیز مورد استفاده قرار گرفت.

نرم افزار بخش‌های همودیالیز به صورت Online و Offline قابل اجرا بوده و نیاز به اطلاعات خاصی جهت تکمیل آن نيست و با حذف فرم‌های آماری، آخرین اطلاعات از نرم افزار قابل استخراج است.
پربازدیدترین آخرین اخبار