کد خبر:۱۶۶۹۷۹
بیاخلاقی سیاسی؛ مهمترین آفت انتخابات مجلس
اسراف و زیاده روی در تبلیغات، طرح شعارها و ادعاهای غیرواقعی و بعضا مخالف با شرع و قانون، هتک حرمت و بی احترامی به رقیبان انتخاباتی و به طور کلی، هرگونه قانون شکنی در امر تبلیغات، نه تنها نوعی تخلّف است و سلامت فضای انتخاباتی کشور را تهدید می کند ...
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سید محمد مهدی موسوی؛ تنها چند روز پس از آن که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در دیدار پرشور مردم قم به مناسبت حماسه ماندگار 19 دی بر لزوم توجه همگان بر اخلاق انتخاباتی تاکید کرده و فرمودند: «نامزدها باید با قصد خدمت وارد عرصه انتخابات شوند؛ زیرا اگر کسانی با هدف قدرت طلبی و بدست آوردن ثروت و یا انگیزه های ناسالم دیگر وارد انتخابات شوند، به مردم و کشور خدمت نخواهند کرد.»، دکتر علی لاریجانی، طی سخنان مهمی در همایش «نهضت حسینی و بیداری اسلامی» در قم تصریح کرد: « آن چه در شرایط کنونی بسیار مهم است این که اصل حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس نباید تحت الشعاع یک سری حواشی لاینفع در کشور قرار گیرد.»
به نظر می رسد که با نزدیک تر شدن زمان برگزاری انتخابات نهم مجلس، دغدغه های بزرگان انقلاب و نظام در این باره، رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد، چه آن که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی، مقوله انتخابات همواره از حساسیت و اهمیت فوق العاده ای برخوردار بوده است به ویژه با عنایت به این حقیقت غیرقابل انکار که دشمنان مترصد سواستفاده سیاسی از کوچک ترین خلل حاصل از مشارکت کم مردم در پای صندوق های رای گیری هستند.
لذا از همین روست که رهبری قبل از هر چیز در سخنرانی های متعدد خویش در طول سال های اخیر بر اصل حضور حداکثری و البته آگاهانه ملت تاکید کرده و در ادامه لوازم دست یابی به آن را برشمرده اند.
طبع قضیه آن است که تبلیغات در هر انتخاباتی، ولو در مقیاس یک روستای کوچک امری ضروری است؛ چه آن که به هر حال، هر یک از نامزدها حق دارند برای معرفی خود به مردم، از ابزارهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی مناسب استفاده کنند.
اتفاقا این امر خود موجب گرم شدن فضای انتخاباتی نیز می شود. آن چه در این میان مهم و توجه به آن جزو بایسته ترین بایسته های انتخاباتی است، غافل نشدن از آفات و آسیب های انتخاباتی و در راس آن افتادن در دام بی اخلاقی و بی تقوایی سیاسی است.
اسراف و زیاده روی در تبلیغات، طرح شعارها و ادعاهای غیرواقعی و بعضا مخالف با شرع و قانون، هتک حرمت و بی احترامی به رقیبان انتخاباتی و به طور کلی، هرگونه قانون شکنی در امر تبلیغات، نه تنها نوعی تخلّف است و سلامت فضای انتخاباتی کشور را تهدید می کند، بلکه در مواردی موجب دل سردی مردم به اصل حضور در انتخابات می شود و از این رهگذر، ضرر و زیان های جبران ناپذیر بزرگی را نصیب کشور می کند.
در هر صورت آن چه مهم است این که زیباترین حضور یک ملت پای صندوق های رأی هنگامی تحقق می یابد که نامزدهای اصلح، یعنی بهترین و برترین افراد، در فضایی سالم و اخلاق مدارانه به وکالت ملت در خانه آن ها دست یابند.
امید آن که در سایه حضوری آگاهانه و پرشور، مجلسی در خردادماه سال آینده کار خود را آغاز کند که در درون خود نمایندگانی را می بیند که حقیقتا هیچ گونه وابستگی به کانون های قدرت و ثروت نداشته و با دوری از مثلث شوم زر و زور و تزویر، به مشکلات و دردهای مردم برسند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰