664 شهرك صنعتی در کشور به بهره‌برداري رسيده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۹۸۷
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت:

664 شهرك صنعتی در کشور به بهره‌برداري رسيده است

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس آمارهاي موجود، در حال ‌حاضر در كل كشور 894 شهرك و ناحيه‌ صنعتي وجود دارد كه از اين ميان  664 شهرك به بهره‌برداري رسيده‌ است.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاری دانشجو»، فخرالله مولایی در بازديد از شهرك هاي صنعتي گناباد و بجستان و نواحي صنعتي كوثر و كاخك تصريح كرد: اگر تلاش ما در سایه ولایت باشد، هر قدم و حرکت ما عبادت بوده و در این زمینه عمل بااخلاص اهمیت دارد.
 
وي با بيان اينكه صنوف با 476 هزار واحد توليدي و بيش از 1.5 ميليون جمعيت در حال ادغام با سازمان صنايع كوچك هستند، افزود: براساس آمارهاي موجود، در حال ‌حاضر در كل كشور 894 شهرك و ناحيه‌ صنعتي وجود دارد كه از اين ميان 664 شهرك به بهره‌برداري رسيده است.
 
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کسی که در راس امور قرار دارد باید از همه خادم تر باشد، بيان داشت: در حال حاضر مسئولان نظام از جمله مقام معظم رهبري بشدت دغدغه‌ توليد صادرات‌ را دارند و من به عنوان متولي اين بخش خدا را شاكرم كه از نزديك از وضعيت و درد واحد‌هاي صنعتي خبر دارم و بخوبي مي‌دانم برعكس مسائلي كه دشمنان در رسانه هاي غربي عنوان مي كنند كه تحريم صنعت را ممكن است به چالش بكشد، اين سازمان با پيش بيني معضلات مقتدرتر از قبل بوده و تحريم‌ها هيچ تاثيري بر اين بخش نخواهد داشت.
 
مولايي همچنين از عقد 56 هزار قرار‌داد براي واحد‌هاي توليدي مختلف خبر داد و گفت: تاكنون 27 هزار و 152 واحد از ميان اين واحد‌ها مشغول فعاليت‌ شده‌اند و بالغ بر 22 ميليارد ريال اشتغال ايجاد كرده‌اند.
 
وي با اشاره به بودجه صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در سال 91 ادامه داد: کل بودجه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی برای 31 استان کشور کفاف نمی دهد و بنابراين ردیف های اعتباری خاص گرفتیم و با انجام این امور، بودجه را از 430 میلیارد به 2000 میلیارد تومان ارتقا داده و در این زمینه دستور رئیس جمهور را نیز گرفته ایم.
 
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خاطرنشان كرد: سه نوع بسته حمایتی برای صاحبان صنایع در نظر گرفته ايم که این بسته ها شامل کمک های فنی، اعتباری، بازسازی و نوسازی صنایع و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری سازمان صنایع کوچک می شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار