کد خبر:۱۶۷۴۰۴
همایش بزرگ شوراهای آموزش و پرورش یاسوج برگزار شد
همزمان با هفته شوراهاي آموزش و پروش، همايش بزرگ شوراهاي آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد صبح امروز در ياسوج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، همزمان با هفته شوراهاي آموزش و پروش، همايش بزرگ شوراهاي آموزش و پرورش استان كهگيلويه و بويراحمد صبح امروز با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان، ائمه جمعه، فرمانداران، بخشداران و اعضای شوراهای آموزش و پرورش 12 شهرستان و منطقه استان برگزار شد.
مدیر کل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد بيان داشت: شورای آموزش و پرورش و انجمن اولیاء و مربیان در بحث مشارکت فکری و معنوی دو بازوی اساسی برای ارتقا فعالیت های کیفی و کمی در آموزش و پرورش هستند.
پرويز طاهری افزود: بیش از 30 میلیارد ریال کمک های مردمی و ادارات از هیئت امنایی در یک سال گذشته جذب شده است.
وی همچنین به ساخت مدارس با توجه به تأیید کمیته ساخت فضاها اشاره کرد و گفت: ساخت مدارس با توجه به نیازسنجی این کمیته انجام می شود.
در این آئین از شورای آموزش و پرورش دنا به عنوان شورای برتر استان كهگيلويه و بويراحمد تجلیل و لوح تقدیر معاون وزیر و دبیر شورای عالی اموزش و پرورش به مناسبت فعالیت اداره کل آموزش و پرورش در موضوع سند تحول بنیادین به مدیر کل آموزش و پرورش استان اهداء شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰