کد خبر:۱۶۷۷۵۵
دهمين نمايشگاه علوم قرآني در اراك افتتاح ميشود
معاون فرهنگي اداره ارشاد مركزي گفت: دهمين نمايشگاه علوم قرآني پنجم بهمن ماه جاري در اراك افتتاح ميشود.
محمد حسين افشاري در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اراك، اظهار داشت: دهمين نمايشگاه علوم قرآني از پنجم بهمن ماه جاري به مدت 10 روز در اراك داير ميشود.
وي تصريح كرد: اين نمايشگاه با هدف ترويج فرهنگ ناب قرآن كريم و تغيير نگرش در فعاليتهاي قرآني و آشنايي جوانان با مفاهيم و آموزههاي قرن برپا ميشود.
افشاري از ارائه فعاليتهاي فرهنگي قرآني در اين نمايشگاه خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه آخرين دستاوردهاي قرآني در حوزههاي علمي، فرهنگي و قرآني به نمايش گذاشته خواهد شد.
معاون اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان مركزي تصريح كرد: عرضه محصولات فرهنگي و نرم افزارهاي فرهنگي قرآني در اين نمايشگاه صورت ميگيرد.
وي از برگزاري چهار كنسرت موسيقي با حضور مازيار فلاح و همايون شجريان از هنرمندان مشهور كشور تا پايان سال در مجتمع ستارگان اراك خبر داد.
افشاري بيان داشت: اين معاونت هم اكنون آلبوم توليدات موسيقي استان مركزي با رويكرد آييني، حماسي و انقلابي تهيه كرده كه در اين آلبوم لوح فشرده آثار موسيقي هنرمندان گنجانده خواهد شد و تا پايان سال جاري به بازار عرضه ميشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا