احداث ایستگاه اورژانس مشهد در هر 30 کیلومتر برای زائران پیاده امام رضا (ع)
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۸۶۸
مشاور اجرايی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

احداث ایستگاه اورژانس مشهد در هر 30 کیلومتر برای زائران پیاده امام رضا (ع)

مشاور اجرايی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امسال با اطلاع رسانی داوطلبانه در بین پزشکان و ثبت‌نام آنها یک تیم گروه پزشکی در ایستگاه‌های مختلف توزیع شدند که در هر 30 کیلومتری ایستگاه‌های اورژانس مشهد احداث شده است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر سید مرتضی احتشام فر امروز در حاشیه بازدید از کاروان های پیاده با بیان اینکه امسال بخشی از مشکلات بهبود یافته است، تصريح كرد: ما به همه توصیه می کنیم که قبل از راه افتادن ابتدا مدیران کاروان از آنها آزمایش اولیه بگیرند تا توانایی افراد برای این حرکت سنجیده شود.
 
وی با اشاره به احداث ایستگاه اورژانس مشهد در هر 30 کیلومتر برای زائران پیاده امام رضا (ع) افزود: در بین کاروان ها همه گروه های سنی دیده می شود و در این بین افرادی دارای آسیب های جدی هستند که برای خود و کاروان مشکل ایجاد می کنند.ضمن اینکه بعضی افراد بیماری مزمن مانند فشار خون یا دیابت دارند که باید داروهای خود را به همراه داشته باشند.
 
احتشام فر بيان داشت: از نکات حائز اهمیت اسکان و غذای زائران می باشد که باید در طبخ و نگه داری غذا دقت کنند و به همین دلیل باید در هر کاروان یک مسئول کارشناس بهداشت وجود داشته باشد كه بتواند در موارد بهداشتی و تغذیه تصمیم گیری کند.
 
مشاور اجرايی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه تاکید کرد: ما نتوانستیم در هر کاروان یک کارشناس بهداشت همراه کنیم؛ اما با احداث پایگاه های اورژانس و ایستگاه های موقت موفق به حل مسئله شدیم ضمن اینکه هر کاروان موظف است یک بهیار، یک کارشناس بهداشتی و همچنین جعبه کمک ها اولیه به همراه داشته باشد.
 
وي خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مساجد به عنوان یک کانون فرهنگی اسلامی است؛ اما متاسفانه ایستگاه های صلواتی از مساجد دور می باشند و در بین راه با ترافیکی که در ایستگاه های صلواتی دیده می شود درمساجد بین راهی قفل است که برای این کار باید هماهنگی های زیادی انجام شود که نیاز به زمان دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار