وحدت اصولگرايان يكي از ضرورت‌هاي سياسي‌ كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۸۲۲۶
نماينده مردم اراك در مجلس:

وحدت اصولگرايان يكي از ضرورت‌هاي سياسي‌ كشور است

نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس گفت: يكي از ضرورت‌هاي امروز كشور اين است كه مجموعه اصولگرايان در ارتباط با مباحث مربوط به فضاي سياسي كشور به يك وحدت برسند.
عباس رجايي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اراك، اظهار داشت: يكي از ضرورت‌هاي امروز در كشور اين است كه مجموعه اصولگرايان در ارتباط با مباحث مربوط به فضاي سياسي كشور به يك وحدت برسند و شرايط را در عرصه سياست به سمتي ببرند كه با يك نظم مناسب و تعريف راهبردي مورد نياز كشور و يك برنامه عملياتي جديد براي چهار سال آينده در صحنه سياسي كشور حاضر شوند.

وي افزود: بعضاً گروه‌هايي بودند كه سعي كردند با حركت‌هاي انحرافي خودشان را به گونه‌اي وارد فضاي سياسي اصولگرايي كنند كه عناصر اصلي اصولگرايان جلوي اين حركت‌ها ايستادند.

اين كانديداي انتخابات مجلس نهم در ادامه با تاكيد بر اينكه جريان اصولگرايي نشات گرفته از پيام انقلاب اسلامي است، تصريح كرد: اصولگرايان بايد بتوانند شرايط مطلوبي را براي حضور و مشاركت عمومي مردم در صحنه‌هاي سياسي كشور فراهم كنند.

رجايي با اشاره به تشكيل گروه 7+8 به محوريت آيت الله مهدوي كني گفت: آيت الله مهدوي كني يكي از استوانه‌هاي انقلاب اسلامي و از بزرگاني است كه همواره در عرصه‌هاي مختلف كشور به ويژه عرصه سياسي تاثيرگذار مي باشد.

وي تاكيد كرد: حضور شخصيت‌هاي مهم سياسي در جامعه اصولگرايي از جمله مهدوي كني مي‌تواند هم به سلامت حركت اصولگرايي، هم به اقتدار اين حركت و هم به جامعيت اين حركت كمك كند و به نظر مي‌رسد حضور آيت الله مهدوي كني يك بركتي براي تشكل‌هاي اصولگرايي است و محور جدي براي وحدت محسوب مي‌شود.

نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه تفكرات اصولگرايان حول مسائل اساسي انقلاب است، بيان كرد: به طور طبيعي در بين اصولگرايان اختلاف سليقه وجود دارد، ولي اگر اعضاي اين جريان منافع ملي را بر منافع گروه ترجيح داده و در واقع جريانات كاري و سياسي را حول محور تعريف شده در مورد وحدت كه توسط گروه 7+8 تعريف مي‌شود، متمركز كنند و همچنين سعي كنند كه از اختلاف نظر‌هاي سطحي پرهيز كنند، بدون شك وحدت و انسجام كلي در اين گروه شكل خواهد گرفت.

رجايي در ادامه گفت: با تشكيل جلسات گروه 7+8 سعي بر اين شده است كه جلسات در فضايي به دور از هرگونه اختلاف نظر برگزار شود.

وي خاطرنشان كرد: بعضاً گروه‌هايي بودند كه سعي كردند با حركت‌هاي انحرافي خودشان را به گونه‌اي وارد فضاي سياسي اصولگرايي كنند كه يا برتري‌ خواهي را دنبال كنند، يا سهم خواهي را مطرح سازند و يا فضاهاي ديگر را شكل دهند تا به نوعي بتوانند اختلافات را دامن بزنند كه خوشبختانه عناصر اصلي گروه جلوي اين حركت‌ها ايستادند و سعي كردند فضاي جبهه اصولگرايان، فضاي متحد و منظم باشد كه تا كنون نتايج خوبي داشته است.

نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نزديك بودن انتخابات گفت: دشمن براي مقابله با ايران اسلامي از هر حربه‌اي استفاده مي‌كند ولي بايد با حضور حداكثري در انتخابات ناكام كردن دشمن را هدف بگيريم و موجبات خشم و نااميدي دشمنان را فراهم كنيم.

رجايي در خاتمه گفت: بايد كساني كه دلسوز انقلاب هستند و به تبعيت از رهبري اعتقاد دارند زمينه حضور هر چه بيشتر مردم در انتخابات را فراهم سازند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار