کد خبر:۱۶۸۵۷۶
مدير كل اوقاف و امور خيريه استان مركزي:
باقي كردن فانيها مهمترين آثار وقف در جامعه است
مدير كل اوقاف و امور خيريه استان مركزي گفت: وقف سهم عمدهاي در تحول ساختار فرهنگي، علمي و اقتصادي كشور دارد و باقي كردن فانيها مهمترين آثار وقف در جامعه است.
حجت الاسلام عيسي ساجدي در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اراك، تصريح كرد: گسترش و نهادينه سازي فرهنگ وقف در جامعه بهعنوان گزارهاي اقتصادي و اجتماعي و اصلاح و فرهنگ سازي مطلوب در استفاده صحيح از موقوفات از جمله الزامات تدوين چشمانداز حوزه وقف است.
وي بيان داشت: هم اكنون 4300 واقف در استان شامل 27 هزار رقبه وجود دارد كه در نيات مختلف ترويج فرهنگ ديني قرآني حوزههاي علميه مراكز دانشگاهي مساجد عتبات عاليات استفاده ميشود.
مدير كل اوقاف و امور خيريه استان مركزي از وجود 264 امامزاده در استان خبر داد و گفت: امامزاده ها و بقاع متبركه سهمبسزايي در آشنايي مردم با دين و انس با خدا دارند و رسالت اصلي اين سازمان تهيه طرح جامع و فعال كردن امامزادگان از جهت فرهنگ و تبليغي است تا تمامي امامزادگان به يك قطب فرهنگي تبديل شوند.
ساجدي با اشاره به اينكه باقي كردن فانيها مهمترين آثار وقف در جامعه است تصريح كرد: اين تعداد امامزادگان در استان يكصد امامزاده نيز در حال بازسازي و تعمير هستند و 53 امامزاده در استان شاخصاند و فعاليتهاي فرهنگي تبليغي بسياري انجام ميدهند.
وي گفت: براي تبديل اماكن متبركه به قطب فرهنگي كشور، تأسيس مراكز فعال فرهنگي، تفريحي و اقتصادي، خودكفايي و خود اتكايي مالي بقاع متبركه و افزايش مشاركت مردمي در توسعه همه جانبه اين مكانها بايد توجه ويژه شود.
مدير كل اوقاف و امور خيريه استان مركزي گفت: وجود 4500 موقوفه، 28 هزار رقبه و 263 بقعه در اين استان ظرفيتي مناسب براي ارتقاي شاخصهاي فرهنگي آن است.
لینک کپی شد
گزارش خطا