اقدامات موثري براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در دانشگاه‌ها صورت گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۸۶۸۲
مشاور امور ايثارگران استانداري همدان:

اقدامات موثري براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در دانشگاه‌ها صورت گيرد

مشاور امور ايثارگران استانداري همدان گفت: تاكنون در دانشگاه‌ها براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و حجاب و عفاف اقدام موثري صورت نگرفته است.
ميرزا محمدسلگي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، هدف دشمن از تحريم و تهديدها عليه ايران را جنگ فرهنگي دانست و بهترين راه مقابله با اين جنگ را عمل كردن به سيره و رفتار شهدا عنوان كرد.
 
وي افزود: در تحريم‌هاي اخير دشمن، مقاومت و ايستادگي و اعتقاد راسخ ملت ايران، دشمن را به زانو درآورد و همين تحريم‌ها به ضرر دشمن شد.
 
مشاور امور ايثارگران استانداري همدان تصريح كرد: عامل اصلي ايستادگي در مقابل دشمنان و تهديدهاي آن ها، گسترش و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و روحيه ايماني و توكل به خدا است.
 
سلگي گفت: برگزاري برنامه‌هايي چون كنگره ها و يادواره‌ها بايد نمود بيروني داشته باشد و حقايق در خصوص شهدا و سيره و رفتار آن‌ها براي نسل جوان گفته شود.
 
وي با انتقاد از وضع پوشش در دانشگاه‌ها افزود: نماد جامعه اسلامي حجاب بانوان است، اما با وجود وصيت شهدا در مورد حجاب و عفاف، تاكنون در دانشگاه‌ها براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و حجاب و عفاف اقدامي صورت نگرفته است.
 
سلگي تصريح كرد: همه دستگاه‌هاي دولتي در امر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت مسئول هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار