همايش «انتخابات، زنان، حضور گسترده و آگاهانه» در اراك برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۸۷۵۳

همايش «انتخابات، زنان، حضور گسترده و آگاهانه» در اراك برگزار مي‌شود

مديركل امور بانوان استانداري مركزي گفت: همايش «انتخابات، زنان، حضور گسترده و آگاهانه» بهمن ماه جاري با حضور زنان اقشار استان در سالن زيتون جمعيت هلال‌احمر اراك برگزار مي‌شود.
اشراف جواهري در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اراك، اظهار داشت: زنان به عنوان محور خانواده در جامعه اسلامي ايران نقش مهمي در افزايش مشاركت‌هاي سياسي دارند.

وي با اشاره به اينكه زنان جامعه اسلامي دوشادوش مردان در صحنه‌هاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي حضور گسترده‌اي دارند، افزود: حضور گسترده زنان در انتخابات قبلي نشان داده است كه هيچ عاملي نتوانسته مانعي براي اين قشر به وجود آورد.

جواهري در ادامه تصريح كرد: زنان نيمي از پيكره اجتماع را تشكيل مي‌دهند و حضور گسترده‌ اين قشر در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي بار ديگر وفاداري به نظام و ولايت‌فقيه را نشان داده و موجبات ياس و نااميدي دشمنان نظام را فراهم مي‌آورد.
 
مشاور استاندار مركزي در امور بانوان در ادامه بيان داشت: شركت در انتخابات وظيفه شرعي، عرفي و اخلاقي هر انسان آزاده اي است، اما اين شركت اگر همراه با آگاهي كافي باشد، موجب رشد و پيشرفت بيشتر كشور مي‌شود.
 
وي تصريح كرد: به طور متوسط هر ساله درك شور يك انتخابات برگزار مي‌شود كه اين مسئله نشانه اوج دموكراسي در دنياست؛ به طوري كه نظام جمهوري اسلامي ايران، امكان نظردهي و نظرخواهي از ملت را در خصوص سرنوشت‌‌ آينده خود فراهم ساخته است.
 
جواهري با اشاره به اينكه اين انتخابات بايد باشكوه‌تر از دوره‌هاي گذشته برگزار شود، اظهار داشت: دشمنان در تلاش هستند تا با ايجاد تفرقه بين مردم از نشاط انتخابات و مشاركت گسترده مردم بكاهند، ولي ملت ايران همواره با وحدت و همدلي در جهت حفظ نظام مقدس اسلامي و ارزش‌هاي انقلابي كوشيده‌اند و در تمامي صحنه‌ها پشتيباني خود را از انقلاب نشان داده‌اند.
 
مشاور استاندار مركزي در امور بانوان در پايان ابراز اميدواري كرد كه تمامي اقشار، بويژه بانوان با انتخاب فرد اصلح به عنوان نماينده خود در مجلس شوراي اسلامي، برگ زرين ديگري بر افتخارات اين مرز و بوم بزنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار