کد خبر:۱۶۹۰۷۴
سرمازدگي به بيش از 660 هكتار از باغات كهگيلويه و بويراحمد خسارت وارد كرد
بر اثر سرمازدگي بيسابقه چند روز گذشته، به بيش از 660 هكتار از باغات كهگيلويه و بويراحمد خسارت وارد شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، سرماي بي سابقه چند روز گذشته در استان كهگيلويه و بويراحمد خسارت هايي به بخش هاي مختلف اقتصادي استان، از جمله كشاورزي و باغداري وارد كرد.
بر اساس اين گزارش، در روزهاي دوم و سوم بهمن جاري حدود 45 هزار اصله ليمو ترش، 150 هكتار از مزارع كلزا و بيش از 3000 متر مربع از گلخانه هاي شهرستان گچساران و حومه دچار خسارت جدي و آسيب شديد شدند.
اين گزارش مي افزايد: بيش از 440 هكتار از باغات گچساران، باشت و بهمئي نيز دچار سرما زدگي و خشكي شدند.
همچنين در شهرستان چرام بيش از 80 درصد از باغات ليمو، 40 درصد از باغات پرتقال و نارنگي دچار آسيب ديدگي و سرمازدگي شديد شدند كه معادل پنج ميليارد ريال به باغداران اين شهرستان خسارت وارد شد.
برخي از باغداران استان در پيام هاي جداگانه اي از رسانه هاي استان درخواست مساعدت جهت اطلاع رساني به مسئولان امر و رفع مشكل و جبران خسارت را داشتند.
در يكي از اين پيام ها كه به دفتر خبرگزاري دانشجو در ياسوج ارسال شد، چنين آمده است: سرمازدگی اخیر باغات مرکبات استان را از بین برد؛ بنابرابن لازم است استاندار دستور دهند به طور خاص موضوع پیگیری شود تا حاصل زحمات این کشاورزان که به مانند فرزندانشان بوده و نابود شده به شکلی جبران شود تا کمر آنان زیر بار تسهیلات دریافتی از بانک ها خم نشود و این داغ خشک شدن باغات بیش از بیش کشاورزان را نابود نکند.
مرادي، مدير جهاد كشاورزي گچساران در خصوص جبران اين خسارت ها گفت: كشاورزان و باغداراني كه باغات و مزارع آنها بيمه است، مي توانند با مراجعه به شركت هاي بيمه ميزان خسارت خود را بعد از كارشناسي به فرمانداري شهرستان و ستاد حوادث ارسال كنند تا در خصوص پرداخت تسهيلات بانكي تصميماتي اتخاذ شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا