کد خبر:۱۶۹۳۷۱
حوزه علميه امام خميني (ره) در اراك گلباران شد
همزمان با ورود تاريخي امام خميني (ره) به ميهن، مراسم تجديد بيعت با آرمانهاي امام راحل صبح امروز با حضور دانشجويان و مسئولان استان در حجره تحصيل ايشان در حوزه علميه امام (ره) اراك برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اراك، آيت الله قربانعلي دري نجف آبادي، نماينده ولي فقيه در استان مركزي گفت: دهه فجر، دهه پيروزي بزرگترين انقلاب ديني و مردمي جهان است كه در نتيجه آن، پس از ساليان دراز، حكومت علوي برپا شد.
وي افزود: در هه فجر ملت ايران در پاسداري از ارزشهاي انقلاب اسلامي به نداي امام خميني (ره) لبيك گفته و با اتحاد و انسجام اسلامي در برابر ظلم و ستم به پا خاستند، بنابراين برنامههايي كه در اين دهه برگزار ميشود نيز بايد در شأن انقلاب اسلامي و پيروزي باشد.
امام جمعه اراك با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي به جهان صادر شده و حركتهاي آزاديخواهانه دنيا از انقلاب اسلامي الهام گرفته است، بيان داشت: اين نظام با رهبري آگاهانه امام راحل، وحدت، همدلي و رشادت اقشار مختلف جامعه به پيروزي رسيد.
دري نجف آبادي به پيوند ناگسستني ملت با نظام اشاره كرد و ادامه داد: ملت بزرگ ايران در تمامي صحنههاي انقلاب با شكوه وصف ناپذير حاضر شده و از ارزشهاي نظام دفاع كرده است.
وي تصريح كرد: دهه فجر زمان تعظيم به شعائر اسلامي است و همه بايد براي بزرگداشت اين شعائر بكوشند، درست است ما مشكلات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي در جامعه داريم، اما ايمان داريم كه خدا با ماست و رحمتش را از ما دريغ نخواهد كرد.
امام جمعه اراك در ادامه با بيان اينكه بعد از دهه فجر، انتخابات مجلس در پيش است، گفت: دشمن بارها توطئههايش را نقش بر آب ديده است، اما همچنان ادامه ميدهد و غافل از اين است كه مردم با وحدت، حضور بموقع و انتخاب آگاهانه خود به دهان دشمن ميكوبند و آنها را براي چندمين بار از طمع به كشور و نظام خود نااميد مي نمايند.
دري نجف آبادي افزود: مردم با حضور در انتخابات اثبات خواهند كرد هر چه دشمنان بيشتر عليه اين كشور فتنه كنند يا با تهديد و تحريم قصد به زانو درآوردن ما را داشته باشند، ملت بزرگ ايران گامهاي استوار خود را براي ادامه مسير انقلاب مصممتر و با صلابتتر برخواهد داشت.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي گفت: اكنون مهمترين وظيفه ما تلاش براي ايجاد زمينههاي حضور پرشور مردم است و در اين زمينه بايد از هر گونه تخريب و بياخلاقي پرهيز كنيم.
لازم به ذكر است، اين مراسم با حضور مسئولان سازمانها و ارگانهاي استان، دانشجويان، طلبههاي حوزههاي علميه، استادان دانشگاه و حوزه و جمعي از روحانيون برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا