مهدويت و ولايت‌فقيه مهم‌ترين عامل دشمني آمريكا با شيعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۹۴۵۵
حجت الاسلام طاهري در گردهمایی «دانشجویان مهدی یاور»:

مهدويت و ولايت‌فقيه مهم‌ترين عامل دشمني آمريكا با شيعه است

يك استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به مهم‌ترين عوامل دشمني آمريكا و صهيونيست‌ها با جمهوري اسلامي گفت: اگر از مهدويت و نيابت عام او يعني ولايت فقيه بگذريم، آمريكا همه چيز در برابر اين دو را به ما مي‌دهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، حجت الاسلام دكتر طاهري در گردهمايي بزرگ «دانشجويان مهدي‌ياور» كه بعدازظهر امروز به مناسبت به ولايت و امامت رسيدن امام زمان (عج) در مسجد مقدس جمكران برگزار شد با اشاره به قرن 21 به عنوان قرن اديان، موعود و رسانه گفت: سه گروه مسيحيت، يهوديت و شيعه در اين جنگ در برابر هم قرار گرفته و صف‌آرايي كرده‌اند.

وي با تأكيد بر اينكه دعواي مسيحيت و يهوديت با شيعه براي انرژي هسته‌اي نيست، اظهار داشت: دشمنان ما براي از بين بردن اعتقادات و عملي كردن نيت پليد خود دست به هر كاري مثل ترور دانشمندان هسته‌اي مي‌زنند، ولي موفق نخواهند شد.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به مهم‌ترين عوامل دشمني آمريكا و صهيونيست‌ها با جمهوري اسلامي گفت: اگر از مهدويت و نيابت عام او يعني ولايت فقيه بگذريم، آمريكا همه چيز در برابر اين دو به ما مي‌دهد.

طاهري يكي از عوامل ضعف ما در قرن حاضر را عدم ورود ما به بحث هنر دانست و تأكيد كرد: براي مقابله با جنگ نرم دشمن بايد از مهم‌ترين ابزار آنها يعني رسانه استفاده و بهره‌برداري كنيم.

وي با اشاره به سفر سال گذشته مقام معظم رهبري به استان قم بيان داشت: استقبال بي نظير مردم از ايشان باعث از بين رفتن تهمت و افتراي دشمنان و اتحاد بين مردم و مسئولين، بويژه ولي فقيه بود.

اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينكه دشمن براي از بين بردن اذهان مردم و جوانان دنيا نسبت به مهدويت از فيلم‌هاي هاليوودي، بازي هاي رايانه‌اي و برنامه هاي كودك استفاده مي‌ كند، تاكيد كرد: براي پيروزي در اين نبرد سهمگين بايد از خواب غفلت بيدار شد و به مقابله با حربه‌هاي دشمن پرداخت.

طاهري با بيان اينكه بهترين اعمال انتظار فرج است، گفت: مهم ترين بعد براي منتظر بودن عمل‌گرايي و آمادگي براي آن است.

وي علاوه بر خواندن دعا و ادعيه، بررسي مباحث عقلاني را دو بعد خودسازي دانست و اظهار داشت: خودسازي عملي بسيار مهم و مقدمه‌ جامعه‌سازي است.

اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به فتنه 88 و مباحث پس از آن يادآور شد: اين اتفاقات نتيجه فراموشي هويت ديني و اعتقادي بعضي از خواص و تأثيرپذيري افراد بي‌بصيرت از آنان بود.

طاهري با اشاره به اينكه زماني مي توان خود را منتظر ناميد كه مصلح بود، گفت: براي مصلح بودن بايد صالح باشيد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار