دهه فجر زمینه ناکامی دشمنان و بستر امید را برای ملت ایران فراهم ساخت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۹۵۲۳
فرماندار گرگان:

دهه فجر زمینه ناکامی دشمنان و بستر امید را برای ملت ایران فراهم ساخت

فرماندار گرگان گفت: دهه فجر زمینه ناکامی دشمنان را ایجاد و بستر امید، نشاط و شادابی را برای ملت ایران فراهم ساخت و باعث شد که ایران اسلامی امروز در اوج عزت و استقلال قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، جعفر گرزین عصر دیروز در مراسم افتتاح متمرکز پروژه‎های دهه فجر که در کانون فکری پرورشی شهر گرگان برگزار شد، اظهار داشت: دهه فجر زمینه ناکامی دشمنان را ایجاد و بستر امید، نشاط و شادابی را برای ملت ایران فراهم ساخت و باعث شد که ایران اسلامی با همه تهدیدها و تحریم‎ها امروز دراوج عزت و استقلال قرار گیرد.
 
وی از افتتاح 84 پروژه با اشتغالزایی 870 نفر در ایام‎الله دهه فجر در شهر گرگان خبر داد.
 
گرزین گفت: 5000 میلیارد تومان تسهیلات دولتی و خصوص در سطوح مختلف وارد چرخه اقتصادی شهر گرگان شده است که افتتاح مرغداری 90 هزار قطعه‎ای در شش سالن 15 هزار تایی، افتتاح پروژه مجتمع فرهنگی در خیابان امام رضا(ع) با اعتبار 800 میلیون تومان، افتتاح تکمیل تجاری پارکینک طبقاتی نعلبندان و افتتاح مرغداری 60 هزار قطعه‎ای شرکت رادمرغ گلستان از جمله پروژه‎های افتتاحیه دهه فجر شهرستان گرگان است.
 
فرماندار گرگان تصریح کرد: کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان با دو میلیارد تومان اعتبار که 300 میلیون آن اهدایی خیر است ساخته شده است و در دهه فجر با حضور استاندار افتتاح می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار