کد خبر:۱۷۰۲۳۴
پدر شهید احمدیروشن در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
مهمترین عامل موفقیت مصطفی احمدیروشن دعای پدر و مادر بود
پدر شهید احمدیروشن با اشاره به اینکه اين شهید کار برای خدا را هدف خود قرار داده بود، گفت: وي در خانواده به خصوص با پدر و مادر بسیار مهربان بود و این عمل مورد رضایت و لطف خداوند قرار گرفت.
پدر شهید احمدی روشن در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو» در قم، با اشاره به اینکه شهید احمدی روشن کار برای خدا را هدف خود قرار داده بود، اظهار داشت: این شهید در خانواده و به خصوص با پدر و مادر بسیار مهربان بود و این عمل مورد رضایت و لطف خداوند قرار گرفت.
وی ترور دانشمندان هسته ای کشور را حماقت دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: این اقدام دشمن نشان داد كه جوانان دانشجو اقبال زیادتری برای تحصیل در رشته مهندسی هسته ای پيدا كردند و اين موضوع به معناي شکست دشمن در این توطئه بوده است.
احمدی روشن تصریح کرد: مصطفی روزانه 3 تا 4 ساعت استراحت می کرد و بقیه روز مشغول کار و تلاش بود.
وی با بیان اینکه مصطفی با دو بال علم و ایمان به مقام شهادت رسید، گفت: اگر انسان این دو بال را نداشته باشد، صعود نخواهد کرد.
پدر شهید احمدی روشن در ادامه افزود: شهید احمدی روشن علم را با عمل همراه کرد و با تقوایی که پیش گرفت توانست فرد موثری برای کشورش باشد.
وی با اشاره به رشد روز افزون پیشرفت کشور در تمام زمینه ها اظهار داشت: جوانان باید در هر مرحله از زندگی کوشش برای خدا داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰