فيلم مستند «سكوي پرواز» در ياسوج ساخته شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۳۴۳

فيلم مستند «سكوي پرواز» در ياسوج ساخته شد

ساخت فيلم مستند «سكوي پرواز» كه به معرفي يكي از شهداي استان كهگيلويه و بويراحمد مي پردازد، در ياسوج به پايان رسيد.
سيد علي نقي كرامت در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج،‌ از پايان ساخت فيلم مستند زندگي شهيد «حسين رزمنده»، از شهداي شاخص استان در 8 سال دفاع مقدس خبر داد و گفت: مستند «سكوي پرواز» به كارگرداني محمد محمدخاني و تهيه كنندگي اين مديرت به بهره برداري رسيد.

مدير هنري حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس كهگيلويه و بويراحمد افزود: این فيلم، روایت مستندي از زندگی نامه، مبارزات، و دلاوری های شهید سرافراز حسین رزمنده در دوران دفاع مقدس می باشد که از زبان همرزمان ایشان بیان شد.

وي اين اثر را دومين اثري هنري دانست كه به همت مدیریت هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد تهیه و توليد شده است.

كرامت اظهار امیدواری کرد تا با توجه به ارزش و جایگاه آثار هنری دوران دفاع مقدس در میان مردم و همچنین شناختی که مردم و مسئولین استانی از دلاوریهای شهید حسین رزمنده دارند، این اثر هنری در حوزه دفاع مقدس مورد اقبال علاقه مندان قرار گیرد.

مدير هنري حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به برنامه هاي هنري اين اداره كل در خصوص ترويج فرهنگ ايثار و دفاع مقدس، گفت: در نظر داريم با توجه به امکانات و اعتبارات موجود در آینده نزدیک کار ساخت آثار مستند دیگری از سایر شهدا و رزمندگان استان در دوران دفاع مقدس را در دستور کار خویش قرار دهد. که این مهم نیازمند اعتبار لازم و یاری و همت سایر دستگاه ها، مسئولین، خانواده های شهدا ورزمندگان دوران دفاع مقدس می باشد.

وی افزود: هم اكنون در حال ساخت مستند نقش مردم روستاي سپدار بويراحمد در پيروزي عمليات بازي دراز  و آزدسازي قصر شيرين مي باشيم كه بزودي به بهره برداري مي رسد.

كرامت بيان كرد: آثار هنري استان در قالب لوح فشرده در میان کاروان راهیان نور، گردشگران، رزمندگان و سایر علاقه مندان استان توزیع مي شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار