امام(ره) با اجرایی کردن ولایت فقیه آغازی بر فروپاشی نظام سلطنتی بوجود آورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۵۸۴
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در یزد:

امام(ره) با اجرایی کردن ولایت فقیه آغازی بر فروپاشی نظام سلطنتی بوجود آورد

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در یزد گفت: امام خمینی(ره) با تاسیس حکومت اسلامی و اجرایی کردن ولایت فقیه آغازی بر فروپاشی نظام سلطنتی بوجود آورد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حجت الاسلام جواهری شب گذشته در دانشگاه پیام نور یزد گفت: ویژگی های امت اسلامی را با توجه به آیات قرآن می توان شناخت که از جمله آنها ایمان به خدا، امر به معروف ونهی از منکر، وامت برتر بودن می باشد.
 
وی بیان کرد: بیش از 10 آیه از قرآن در مورد مردم مسلمان ایران اسلامی است  که ویژگی های این ملت را برمی شمرد وبه گونه ای پیشگامی وپیشروی ملت ایران را در گسترش اسلام پیش بینی می کند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: ما افتخار می کنیم که اولین فرد مسلمان، سلمان فارسی است  وارتباط فکری وعملی وپیروی بسیار زیادی از پیامبر داشتند به میزانی که پیامبر از ایشان به عنوان اهل بیت یاد می کند.
 
جواهری خاطرنشان کرد:ما براساس اسناد وروایت های خود اهل سنت تواندمندیم که ثابت کنیم فضائل سلمان فارسی از خلفای پس از پیامبر بیشتر است واین نیز نشان دهنده استعداد ملت ایران می باشد.
 
وی یادآور شد: یکی دیگر از خاطرات ما تقدیم کردن اولین شهید در زمان پیامبر توسط ایران آن روز بود وبا آگاهی کامل ایرانیان به صورت گروهی و فردی به اسلام گرویدند.
 
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیاتی از قرآن گفت: خداوند در قرآن نیز این بشارت را داده که اگر اعراب زمان پیامبر نیز مرتد می شدند باز ملتی به نام ایران مسلمان خواهد شد که با تمام وجود خود در مقابل ظلم خواهد ایستاد و در راه خدا جهاد خواهد کرد.
 
جواهری بیان کرد: قرن ها و سال ها از پیشرفت اسلام وایران جلوگیری کردند وهم اکنون نیز انقلاب اسلامی با تهدیدها وتحریم های بسیاری رو به رو است واستکبار نیز با ایجاد موانع سعی در انحراف کردن این کشور هستند اما با این وجود کشور ایران اسلامی با اتکا به جوانان مسلمان خود وپشتکار روز افزون خود پشت پایی به این مشکلات زده است.
 
وی یادآور شد: امام خمینی(ره) با ایجاد انقلاب اسلامی و ولایت فقیه آغازی بر مبنای فروپاشی نظام سلطنتی گذاشت و همچنین با ایجاد قانون اساسی به پایه اسلام بر روند این فروپاشی تسریع بخشید.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: همه دشمنی های غرب واروپا با ما دارند همین است که در تلاشند تا از موفقیت این انقلاب جلوگیری کنند واز الگو شدن انقلاب اسلامی برای کشورها وانقلاب های دیگر جلوگیری کنند.
 
جواهری با اشاره به ماه ترمیدور و فروپاشی انقلاب فرانسه گفت:صاحبنظرها ونظریه پردازان معتقدند که هر انقلابی 4 مرحله را پشت سرمی گذارد و در مرحله آخر از هم فرومی پاشد اما ما می گوییم که این نظراتشان برای انقلاب های غیر مذهبی است و برای انقلاب های مذهبی مثل انقلاب اسلامی ایران که با پشتوانه مردمی و ولایت فقیه است هرگز صدق نخواهد کرد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب ما همراه با فراز و نشیب هایی بوده است و آخرین آن، تلاش معاندین و استکبار در فتنه 88 در براندازی نظام بود که با بصیرت وآگاهی مردم این توطئه ها از بین رفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار