حفظ و حراست از نظام اسلامی بالاترين معروف است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۶۱۲
معاون اول قوه قضائيه:

حفظ و حراست از نظام اسلامی بالاترين معروف است

معاون اول قوه قضائیه گفت: حکومت‌هاي استکباري و فاسد امروز، بزرگترين منکر جهان و حفظ و حراست از نظام مقدس اسلامی بالاترين معروف است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام ابراهيم رئيسي شب گذشته در مراسم جشن «از نور تا ظهور» در مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه پيامبر اسلام (ص) اولين نوري بود که از سوي خداوند در جهان هستي خلق شد، اظهار داشت: خداوند قبل از آنکه چيزي را خلق کند، خليفه آفريد تا چراغ راه مردمان ديگر باشد؛ امر خداوند بر اين مقدر شده است که زمين هيچگاه از وجود حجت حق تهي نباشد.
 
وي افزود: انسان‌ها همواره نيازمند الگو هستند و در زمان غيبت معصوم(ع) نيز نور عصمت و رحمت بر سر مردم جهان خواهد باريد؛ به فرمايش پيامبر گرامي اسلام(ص) مردم در زمان غيبت همچون خورشيد از وجود امام زمان(عج) اگر در پشت ابرها هم باشد بهره مند مي‌شوند.
 
معاون اول قوه قضائيه تصريح کرد: وقتي خورشيد در پس ابرها هم باشد، وجودش به همه جانداران حيات مي‌بخشد و نورش مايه زندگي مي‌شود؛ اگر کسي بتواند از پس ابرها عبور کند جمال خورشيد را در مي‌يابد.
 
حجت الاسلام رئيسي اظهار داشت: رسيدن به مقام سالک الي الله در زمان غيبت با سه عنصر باورهاي الهي، اخلاص حسنه و عمل به احکام محقق مي‌شود؛ زدودن منکرات از صحنه زندگي شخصي و اجتماعي از مهمترين وظايف منتظران و مسلمانان است و امروز بزرگترين منکر جهان، حکومت‌هاي استکباري و فاسد بودند؛ حکومت پهلوي هم در ايران، بالاترين منکر بود که با همت الهي امام راحل و مردم خداجوي ايران اين منکر بزرگ هم از بين رفت؛ امروز هيچ معروفي بالاتر از حفظ نظام وجود ندارد.
 
وي با تاکید بر اینکه در دوران غيبت، تمام احکام و حدود الهي بايد در جامعه اجرا شود، تصريح کرد: قوانين مجلس بايد منطبق با شريعت اصيل و اسلامي باشد و در مقام اجرا نيز بايد با دقت به حدود احکام الهي دقت شود؛ در نظام اسلامي به هيچ عنوان نبايد احکام الهي تعطيل شود زيرا زمينه سازي ظهور در اجراي حدود الهي ممکن و ميسر است.
 
معاون اول قضائيه ولايت مدار بودن را مهمترين وظيفه آحاد ملت برشمرد و ابراز داشت: فطرت پاک و الهي هميشه انسان را به ولايت مدار بودن سوق مي‌دهد؛ براي شيعه بودن بايد تعهدات ولايت مداري را نيز بپذيريم و به آن عمل کنيم؛ بسياري از مردم شايد امام را نشناسند ولي آنان که مي‌شناسند و به امام گرايش ندارند، به دليل اين است که نمي خواهند زير بار تعهدات پذيرش ولايت امام معصوم(ع) بروند.
 
حجت الاسلام رئيسي خاطرنشان کرد: کساني که فطرت بيدار و قلبي سليم در سينه دارند هميشه در راه ارزش‌هاي ولايي پيشگام هستند؛ بصيرت ياران امام حسين(ع) بر شمشير‌هايشان حکم مي‌راند، زيرا به واسطه قلب سليم و فطرت‌هاي بيدار خود با امام خود ماندند و دشمنانشان که فطرتشان به واسطه گناه و لقمه‌هاي حرام خاموش شده بود، سخنان گهر بار امام نيز در وجودشان اثري نداشت.
پربازدیدترین آخرین اخبار