کد خبر:۱۷۰۹۱۴
معاونت فرهنگی-اجتماعی شهرداری شیراز:
استكبار جهاني با شیطنت سعی در تحریم ایران و اشاعه جنگ روانی دارد
معاونت فرهنگی- اجتماعی شهرداری شیراز در بیانیهاي اعلام كرد: استكبار جهاني و در رأس آنها آمريكاي جنايتكار و حکومت اسرائیل، با شیطنتهای خویش سعی در تحریم ایران و اشاعه جنگ روانی و تفرقه افکنی بین گروهها و مذاهب دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بيانيه معاونت فرهنگی- اجتماعی شهرداری شیراز آمده است: معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز از عموم شهروندان فهیم و ولایتمدار شیرازی دعوت می کند تا با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن ماه بار دیگر با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، شهداي گرانقدر و مقام معظم رهبری تجدید بیعت كنند.
این بیانیه با اشاره به اینکه با بررسي اجمالي در تاريخ انقلاب اسلاميمان به این نتیجه که به فرمودۀ امام راحل (ره) « انقلاب ما ريشه در انقلاب و قيام عظيم سيد و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) دارد» می رسیم، مي افزايد: به یقین می توان گفت که تنها رمز موفقیت این نظام و حکومت اسلامی در پیمودن راه والای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بوده است.
در بیانیه معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز آمده است: اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران برگرفته از قرآن و اهل بیت (ع) است و رمز موفقیتش در پیروی و تبعیت مردم از معمار بزرگ انقلاب اسلامی ایران حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
این بیانیه تصريح كرده است: استكبار جهاني و در رأس آنها آمريكاي جنايتكار و حکومت اسرائیل، با شیطنت های خویش سعی در تحریم قرار دادن ایران و اشاعه جنگ نرم و روانی و تفرقه افکنی بین گروه ها و مذاهب دارند.
این بیانیه در پایان آورده است: از عموم شهروندان و کارکنان خدوم شهرداری شیراز، دعوت مي شود تا ضمن بیعت مجدد با آرمان های بلند رهبر کبیر انقلاب و رهبر فرزانه انقلاب بار دیگر يكصدا و همگام با مردم سراسر ايران اسلامي در راهپيمایي پر شكوه و به ياد ماندني يوم الله 22 بهمن شرکت و حماسه ديگري خلق نمايند و همه دشمنان و بد خواهان اين ملت را از هر گونه طمع ورزي به حريم استقلال و آزادگي خود مأيوس كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰