کاروانهای قرآنی کشور وارد بندرعباس میشوند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام محمد فاتحی امروز در نشست بررسی آخرین وضعیت حضور شركت كنندگان در مسابقات كشوري قرآن با بیان اینکه 400 نفر از قاریان و حافظان کشوری به اين دوره از مسابقات دعوت شده اند، تصريح كرد: تا کنون قاریان و حافظان برجسته اعزامی از استان های لرستان، سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و بوشهر وارد بندرعباس شده اند.
وی با اشاره به استقبال از حضور قاریان و حافظان کشوری قرآن افزود: سایر استان ها تا 25 بهمن حافظان و قاریان برجسته خود را به هرمزگان اعزام می كنند.
دبیر اجرایی برگزاری سیوچهارمین دوره مسابقات کشوری قرآن در بندرعباس ادامه داد: کمیته استقبال اداره کل اوقاف و امور خیریه بندرعباس متشکل از دو گروه در بخش های خواهران و برادران تشریفات و مقدمات حضور قاریان و حافظان برجسته بین المللی را فراهم کرده است.
فاتحی تصريح کرد: آیین افتتاحیه این دوره از مسابقات شنبه 29 بهمن ماه جاري ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات برق منطقه ای استان با حضور عزیزی، استاندار هرمزگان، مدیران کل ادارات استان، امامان جماعات و نخبگان قرآنی و خانواده های شهدا برگزار مي شود.
وي با ابراز اینکه برگزاری جلسات قرآنی و رواج قرآن و توجه به آن در کشور از برکات انقلاب و نظام اسلامی است، خاطر نشان كرد: امسال هرمزگان مفتخر به میزبانی این دوره از مسابقات مي باشد و امید است که از عهده برگزاری هر چه با شکوه تر این دوره از مسابقات به نحو احسن بر آییم.