کد خبر:۱۷۱۷۹۰
ساختمان جدید مرکز توسعه و مطالعات آموزش علوم پزشکی شیراز افتتاح شد
مدیر مرکز توسعه و مطالعات آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ساختمان جدید مرکز توسعه و مطالعات آموزش علوم پزشکی شیراز همزمان با هفته وحدت افتتاح شد.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر جواد کجوری اظهار داشت: مرکز توسعه و مطالعات آموزش علوم پزشکی (EDC) در واقع مرکز مطالعات و گسترش آموزش پزشکی محسوب میشود و نقش پر رنگی در سیاست سازی آموزشی دارد.
وي یادآور شد: مرکز EDC دانشگاه علم پزشکی شیراز با سابقه طولانی، به عنوان اولین مرکز توسعه و مطالعات آموزش پزشکی در خاورمیانه در سال 1972 راه اندازی شده است.
كجوري گفت: به دلیل کمبود فضای آموزشی از سال 1380 برنامه های نقشه برداری و ساخت این مرکز آغاز شد و در سال جاری، همزمان با هفته وحدت و با صرف هزینه افزون بر 500 میلیون تومان افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰