کد خبر:۱۷۲۴۳۸
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی شیراز:
روند بهبود شاخصهای بهداشتی در فارس در نمایشگاه «ما توانسته ایم» معرفی میشود
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی شیراز گفت: توانمندیها، دستاوردها و روند بهبود شاخصهای بهداشتی در فارس در نمایشگاه «ما تونستهایم» به مردم معرفی ميشود.
به گزارش اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محسن مقدمی تصريح كرد: نمایشگاه «ما توانسته ایم» فرصتی است تا دستاوردهای ۳۳ ساله انقلاب اسلامی در زمینه توسعه خدمات سلامت و بهبود شاخصهای بهداشتی در معرض بازدید مردم و علاقمندان قرار گیرد.
وی افزود: نظام خدمات شبکه ای بهداشت و درمان ایران به عنوان یک الگوی جهانی و منطقه ای مطرح است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بيان داشت: با اجرای نظام شبکه ای، ما توانسته ایم در بسیاری از شاخصهای جهانی از جمله کاهش مرگ و میر مادران و کودکان، واکسیناسیون، کنترل و مراقبت از بیماریهای واگیر و غیر واگیر و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم به وضعیت قابل قبولی دست یابیم.
مقدمی ادامه داد: در این نمایشگاه معاینات رایگان دهان و دندان توسط دندان پزشک، مشاوره تغذیه توسط کارشناسان تغذیه و همچنین تشکیل پرونده دیابت برای واجدين شرایط توسط گروه دیابت از مراجعه کنندگان و بازدید کنندگان انجام مي شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰