کد خبر:۱۷۲۴۷۳
مسئول سازمان بسيج مهندسين در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
تاكنون 7000 مهندس در كمپين ضد تحريم عضو شدند/ مهندسان ايراني مقيم آلمان و ايتاليا در كمپين ضد تحريم
مسئول سازمان بسيج مهندسين كشور گفت: كمپين ضد تحريم بسيج مهندسين با ثبتنام بيش از 7000 مهندس ايراني در داخل و خارج كشور آغاز به كار كرد.
سعيد فرجيانزاده در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»، درباره تشكيل كمپين ضد تحريم هاي غرب عليه ايران گفت: مهندسان بسيجي كشور و آن دسته از مهندساني كه نسبت به سرنوشت كشور احساس وظيفه مي كردند، تصميم گرفتند تا به عنوان افسران مقابله با تحريم ها، اقدامات غرب عليه ايران را خنثي كنند و از اين رو به طور خودجوش كمپين مبارزه با تحريم ها را راهاندازي كردند.
وي با اشاره به نشاني اينترنتي اين كمپين افزود: آدرس اينترنتي اين كمپين www.antitahrim.ir است كه مهندسان كشور در داخل و خارج مي توانند به عضويت آن درآيند.
مسئول سازمان بسيج مهندسين با اشاره به اينكه اين كمپين از روز پنجشنبه 27 بهمن ماه آغاز به كار كرد، ادامه داد: تاكنون بيش از 7000 نفر از مهندسان ايراني داخل و خارج كشور در اين كمپين عضو شدند كه مي توان از جمله آن به مهندسان ايراني مقيم در كشورهاي آلمان و ايتاليا و ساير كشورهاي اروپايي و آسيايي اشاره كرد.
فرجيانزاده گفت: همزمان با روز مهندس در پنج اسفندماه، اولين آمار رسمي اين كمپين در كشور و خارج از كشور اعلام خواهد شد و پس از اين تاريخ ثبت نام از مهندسان دغدغهمند نسبت به سرنوشت كشور همچنان ادامه خواهد داشت.
وي در پايان عنوان كرد: اميدورايم با ثبت نام هرچه بيشتر مهندسان ايراني داخل و خارج كشور در اين كمپين، مسئولان كشور به وجود چنين ظرفيت عظيمي در بين مهندسان پي برده و از آن در جهت منافع كشور استفاده كنند و همچنين فرصتي پيدا كنيم تا آنچه حاصل اين كمپين است را به سازمان ها و مراجع بينالمللي ارائه دهيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰