20 پروژه عمرانی و خدماتی در منطقه 9 اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۱۷۲

20 پروژه عمرانی و خدماتی در منطقه 9 اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

 شهردار منطقه ۹ اصفهان گفت: حدود 20 پروژه شاخص عمراني، فرهنگی و خدماتی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۴ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است و از اواسط اسفندماه در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.  
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرسول امامي گفت: حدود 20 پروژه شاخص عمراني، فرهنگی و خدماتی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۴ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است و از اواسط اسفندماه در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
 
وی ادامه داد: فاز دوم خيابان قدس به طول ۴۲۰ و عرض ۴۵ متر با هزینه ۳۳ میلیارد ریال از جمله پروژه های عمرانی این منطقه است.
 
شهردار منطقه 9 تصريح كرد: احداث پارك بهشت به مساحت ۲۰ هزار مترمربع در مجموع با هزينه ۲۴ ميليارد ريال در حال اجراست و تا اواسط اسفندماه به بهره برداری می رسد.
 
وی با بیان این که پارك شفق با مساحت ۱۲ متر مربع و هزينه ۱۴ ميليارد ريال آماده بهره برداری است، افزود: ساماندهی پارکهای محلی آزادان، گلشن و مادی آزادان با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال انجام شده است.
 
امامي با اشاره به احداث مجموعه فرهنگي جنيران با عرصه ۳۵۰ متر مربع و هزينه اجرايي چهار ميليارد ريال خاطرنشان كرد: احداث پارك روبروي مسجد جامع جنيران به مساحت حدود ۶ هزار متر مربع با هزينه ۱۱ ميليارد ريال از جمله پروژه هاي عمراني اين منطقه است.
 
وي با بیان این که ساماندهی مادیهای صم، قمیش، کارلادان، رهنان، تیران و لنبان با هزینه ای بالغ برسه میلیارد ریال انجام شد، یادآور شد: احداث فضای سبز طولی در محله های الیادران، زهران، آشنستان، ده چی با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال از دیگر اقدامات این منطقه در سال جاری است.
 
شهردار منطقه ۹ اصفهان با اشاره به ساماندهی پارک محلی فرشتگان با هزینه ای بالغ بر ۴۰۰ میلیون ریال ادامه داد: احداث زمین ورزشی آزادان به مساحت هفت هزار مترمربع و زمین ورزشی زهران به مساحت پنج هزار مترمربع در مجموع با هزینه ای بالغ بر ۸ میلیارد ریال انجام و به زودی در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
 
امامی اضافه کرد: احداث کانال دفع آبهای سطحی خیابان آتشگاه با اعتبار ۷۰۰ میلیون ریال، اصلاح هندسی معابر سعدی، برلیان در خیابان آتشگاه با هزینه ۵۰۰ میلیون ریال و روشنایی اطراف انهار منطقه با یک میلیارد ریال هزینه از جمله پروژه های منطقه ۹ در سال جاری است.
 
وی بیان داشت: روکش آسفالت معابر اصلی و فرعی سطح منطقه ۹ با هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد ریال انجام شده است.
 
شهردار منطقه ۹ اصفهان با اشاره به اين كه كلنگ هشت پروژه عمراني، فرهنگي و خدماتي در اسفندماه به زمين زده مي شود، اضافه كرد: عملیات اجرایی احداث فاز سوم خیابان قدس به طول ۴۲۰ متر و عرض ۴۵ متر با هزینه ای بالغ بر ۳۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اواسط اسفندماه آغاز می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار