راي آگاهانه جلوي بسياري از فاميل‌بازي‌هاي نمايندگان در مجلس را مي‌گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۵۱۶
رئيس موسسه تاريخ معاصر ايران:

راي آگاهانه جلوي بسياري از فاميل‌بازي‌هاي نمايندگان در مجلس را مي‌گيرد

رئيس موسسه تاريخ معاصر ايران با اشاره به اهميت جايگاه مجلس نهم گفت: راي آگاهانه جلوي بسياري از فاميل‌بازي‌هاي نمايندگان در مجلس را مي‌گيرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بندرعباس، حقاني روز گذشته در جمع مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي هرمزگان با بيان اينكه راي آگاهانه جلوي بسياري از فاميل‌بازي‌هاي نمايندگان در مجلس را مي‌گيرد، تصريح كرد: به عنواني مصداق مي‌توان به فتنه 88 اشاره كرد كه يك جناح با راي مردم كنار رفت؛ چراكه آمريكايي‌ها بر روي آنها سرمايه‌گذاري كرده بودند و اين را مردم ما خوب فهميدند.
 
 وي با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه انتخابات تضمين‌كننده امنيت ملي است، افزود: ايراد اصلي جريان فتنه اين است كه اصل حضور مردم را خدشه‌دار كنند و اگر مردم در انتخابات شركت نكنند معلوم نيست بر سر نظام چه بلاهايي بيايد؛ بنابراين غرب‌زده‌ها ظرفيت خود را از دست مي‌دهند و آن طور كه سلايق شخصي‌شان باشد تصميم‌گيري مي‌كنند.
 
رئيس موسسه تاريخ معاصر ايران حضور حداكثري مردم را خار خشمي براي دشمنان دانست و بيان داشت: نظامي كه امام راحل بر سر كار آورد خارج از چارچوب نظام دموكراتيك و غيره فعاليت مي‌كند و گفتمان مردم‌سالاري ديني بر آن حاكم است.

حقاني ادامه داد: امام خميني (ره) يك گام جديد در نظام اسلامي به وجود آورد و آن حضور مردم پاي صندوق‌هاي راي با‌ آرامش بود و هيچ چيز به اندازه اين موضوع غرب‌زده‌ها را نگران نمي‌كرد.

وي در ادامه سخنان خود در بحث آسيب‌شناسي انتخابات و اختلاف و انشقاق‌هاي بين اصولگراها افزود:  اختلافات و انشقاق‌هايي كه در بحث انتخابات به وجود آمده در آن خير و بركتي نيست و نتيجه اين اختلاف‌ها نيز خوشحالي دشمنان نظام است.
 
اين كارشناس تاريخ معاصر با اشاره به اهميت جايگاه مجلس نهم گفت: راي آگاهانه جلوي بسياري از فاميل‌بازي‌هاي نمايندگان در مجلس را مي‌گيرد؛ اما اگر جلوي بسياري از فتنه‌هاي انتخابات به خصوص جريان‌هاي انحرافي را نگيريم سر از چلوكبابي‌ها در مي‌آورند و اگر مردم حضور كمرنگ در انتخابات داشته باشند معلوم نيست بر سر نظام چه بلاهايي بيابد.

جبهه پايداري ها كم صبري نكنند

رئيس موسسه تاريخ معاصر ايران افزود: اگر ولايت آسيب ‌ببيند كشور آسيب مي‌بيند؛ بنابراين دوستان در جبهه پايداري كم صبري نكنند.

حقاني با بيان اينكه نماينده‌اي كه به ولايت‌فقيه و مرجعيت ديني معتقد نباشد، سكولار است، اظهار داشت: گفتمان جبهه پايداري را قبول دارم؛ ولي به نظر من يك خامي و بي‌تجربگي در جبهه پايداري در مرجعيت و كم صبري و نگاه نكردن به افق‌هي آينده وجود دارد.

وي اظهار داشت: بعضي از اصلاح طلب‌ها با جريان انحرافي پيونده خورده‌اند و اكثرا با چراغ خاموش حركت مي‌كنند و اين موضوع به خصوص در شهرستان‌ها بسيار خطرناك است.

رئيس موسسه تاريخ معاصر ايران خاطرنشان كرد، نماينده بايد شجاع باشد و در كنارش معتقد و سالم باشد؛، بنابراين پايندگي و پايمردي يك ملت به حضور و مشاركت حداكثري مردم بر مي‌گردد و اين نكته‌ ‌اي است كه امام و رهبري برآن تأكيد بسيار دارند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار