کد خبر:۱۷۳۵۹۴
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علم پزشكي گلستان خبر داد:
آغاز ارزيابي وضعيت ايمني در آزمايشگاههاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي گلستان از آغاز ارزيابي وضعيت ايمني در آزمايشگاههاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي گلستان خبر داد.
دكتر محسن اعرابي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در گرگان، گفت: تماس با عوامل بيماريزا (با كار در آزمايشگاه با خطرات بالقوهاي همراه است از منشا خون، مايعات بدني، ساير ميكروارگانيسمها و غيره)، نانومواد و پسماندهاي حاصل از تحقيقات بيوتكنولوژي و مواد شيميايي را به دنبال دارد، از طرفي خطراتي همچون برقگرفتگي، آتشسوزي، تشعشع مواد راديواكتيو از ديگر تهديدكنندههاي سلامتي افراد شاغل در آزمايشگاههاي پژوهشي و آموزشي ميباشد.
وي افزود: با توجه به مصوبه اولين جلسه كميته ايمني در آزمايشگاههاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه، دستورالعمل ارزيابي وضعيت فعلي ايمني كليه آزمايشگاههاي آموزشي و پژوهشي به دانشكدهها و مراكز تحقيقاتي ابلاغ شد. اين ارزيابي در محورهاي ايمني پرتوها، برق، حريق، ارگونومي در محل كار و كمكهاي اوليه انجام ميشود.
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي گلستان گفت: مقرر شد فرمهاي ارسالي تا تاريخ هشتم اسفندماه به دبيرخانه كميته مستقر در حوزه معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه تحويل داده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰