فيلم فرهادي در تضاد با منافع ملي كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۹۸۱
مستغاثي در گفت‌وگو با«خبرگزاري دانشجو»:

فيلم فرهادي در تضاد با منافع ملي كشور است

يك منتقد سينما گفت: دريافت جايزه فيلم فرهادي كه با بي‌عدالتي و سلطه‌طلبي اروپا و غرب هماهنگ بوده و در تضاد با منافع ملي است، نبايد براي ما افتخار باشد. 
سعيد مستغاثي در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: فيلم «جدايي نادر از سيمين» تصوير آشفته‌اي از ايران را نشان مي‌دهد؛ به اين معنا كه ايرانيان در جامعه‌اي نابه‌سامان و در خانواده‌اي بحران زده زندگي مي‌كنند.

وي افزود: اين فيلم به جامعه قضايي كشور وارد مي‌شود و با نمايش راهروهاي شلوغ دادگاه‌ها، آشفتگي و شلوغي جامعه ايران را به نمايش مي گذارد كه اين آشفتگي يكي از دلايل خروج سيمين از ايران است.

اين منتقد سينما دليل اهداي جوايز به اين فيلم را، نمايش تصاويري از ايران دانست كه براي محافل غرب خوشايند است.

مستغاثي در خصوص قدرت هنري فيلم فرهادي براي گرفتن جايزه گلدن گلوب و اُسكار گفت: در چنين مراسمي قُوت فيلم مهم نبوده و به گفته كارشناسان انتخاب يك فيلم براي دريافت اسكار و گلدن گلوب اثر هنري آن فيلم نيست.

اين منتقد ادامه داد: آشفته نشان دادن فضاي جامعه از سوي فرهادي نوعي نگاه شبه‌روشنفكري به جامعه ايران است كه به اين نگاه در سال‌هاي اخير بيشتر توجه شده است و اغلب فيلم‌هاي جشنواره سي‌ام فجر با اين نوع نگاه خانواده‌ها را آشفته، بحران‌زده، مهاجرپذير و خيانت‌كننده معرفي كرده است.
 
وي دريافت جايزه فيلم فرهادي را يك امر «فرا سياسي» دانست كه همسويي با منافع مديران صاحب كمپاني‌ها دارد كه براي تبليغات جهاني و ادامه سياست آمريكا، اين فيلم برنده جايزه اسكار نيز خواهد شد.
 
مستغاثي درباره انتخاب فيلم برتر در اسكار يادآور شد: در اسكار به برجستگي‌هاي هنري يك فيلم توجه نمي‌شود بلكه در جهت منافع صاحبان قدرت‌ آمريكا و اروپا فيلم انتخاب مي‌شود.
 
اين منتقد سينما در پايان خاطرنشان كرد: اگر دريافت جايزه فيلم فرهادي كه با بي‌عدالتي و سلطه‌طلبي اروپا و غرب هماهنگ بوده و در تضاد با منافع ملي است، نبايد براي دريافت جوايز به اين فيلم افتخار كنيم. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار