مجلس هم تراز انقلاب اسلامی، نظام را با نشاط ، کارآمد و به روز می کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۱۷۶
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی:

مجلس هم تراز انقلاب اسلامی، نظام را با نشاط ، کارآمد و به روز می کند

مدیر کل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: مجلس هم تراز انقلاب اسلامی نظام را بانشاط، کارآمد، به روز و پاسخگو به نیازها می کند.
وحید موسویان در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این مطلب که برای تعیین شاخص های اصلح یک نماینده همتراز انقلاب اسلامی باید شاخص های مجلس هم تراز انقلاب اسلامی را تبیین کنیم، بیان کرد: مجلس در مدیریت ،هدایت ، قانون گذاری ، بستر سازی اهداف متعالی و آرمان ها، چشم انداز انقلاب اسلامی و راهبردهای امام و رهبری نقش محوری دارد.
 
وی ادامه داد: مجلسی که شاخص های انقلاب در آن تبلور داشته باشد، سمت و سوی و عملکردش، سایر قوا و دستگاه ها را به سمت اهداف انقلاب، متناسب با نیازهای روز می کند.
 
موسویان کارکرد درونی مجلس را بستر سازی برای تسهیل حرکت کشور به سمت اهداف انقلاب بر شمرد و افزود: مجلس باید انقلابی یعنی همه انقلاب در آن وجود داشته باشد.
 
وی در ادامه عنوان کرد: مجلس یکی از ظرفیت هایش بستر سازی برای برداشتن گام های بلند نظام به سمت اهداف، در این روزگار است.
 
مدیر کل امور اجتماعی همراهی با دستگاه های دیگر برای رسیدن به اهداف نظام را یکی از شاخص های مجلس همتراز انقلابی عنوان کرد و ادامه داد: مجلس باید هوشمندانه و هدفمند حرکت کند.من هیچ وقت چنین مجلسی را از اول انقلاب تا کنون با این افق ندیده ام مجلس باید هوشمند و گوش به فرمان رهبرانقلاب باشد.
 
موسویان مجلس را ریل گذار قانون جامعه دانست و عنوان کرد: مجلس برای معضلات ،مشکلات ،حفره ها و ناکارآمدی های درون سیستم اجرایی یار دولت باشد.
 
وی تصریح کرد: مجلس باید تند کننده، تسهیل کننده، مدیریت کننده و بستر ساز در تدوین بودجه، قوانین، تذکرها و هدایت ها و تعادل دستگاه ها باشد.
 
وی تاکید کرد: مجلس باید اراده ملت را در تحولات خرد و کلان نمایندگی کند، اختلاف نظرها، انشقاق ها و تکثر باعث کند شدن این حرکت می شود.

باید از تبیین شاخص ها به لیست انتخاباتی رسید
 
موسویان با اظهار این مطلب که از شاخص ها باید به افراد رسید گفت: مجلس باید انقلابی، استکبار ستیز و نرم افزار مدیریتش بر اساس اسلام و دین شناسی باشد.
 
وی با اشاره مجدد به هوشمندی و کارآمدی مجلس عنوان کرد: مجلس باید ساختار و معضلات کشور را بشناسد و پس از رصد مشکلات نسخه درمانی ناظر به کیفیت اجرا را تبیین و ابلاغ کند.
 
موسویان درخصوص سایر شاخص های یک مجلس هم تراز انقلاب اسلامی اذعان داشت: مجلس باید عصای دولت و مدیریت اجرایی و زمان شناس باشد نه اینکه سنگ انداز و مانع باشد.
 
مدیرکل امور اجتماعی خراسان رضوی همچنین در بیان شاخص های یک نماینده اصلح گفت: برای مجلس هم تراز انقلاب اسلامی باید نماینده ای انتخاب شود که شاخص های انقلاب درونش تجلی کند، ترسو و محافظه کار نباشد، درد مسلمانی و دین داشته باشد و با متدینین، اهل دیانت و علما در ارتباط و آنها به او اعتماد کنند.
 
موسویان تاکید کرد: کسانی که سابقه شان در مبارزه با نهادهای قدرت وثروت مشخص نیست مشخصا در فتنه بی تفاوت بودند.
 
وی با اشاره به ضرورت قانون گرایی و دوری از احساسات اذعان داشت: در فتنه افرادی قانون را نادیده گرفتند و بر اجرای قانون تاکید نکردند. سابقه عملکرد خواص فعلی و نمایندگانی که می خواهند دوباره نامزد شوند در مواجهه با فتنه و خدشه وارد شدن به قانون باید بررسی شود.
 
موسویان با اشاره به حضور و غیاب نمایندگان در کمیسیون های مجلس عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردند که شرعا موظف اند نمایندگان که در کمیسیون ها شرکت کنند.اما اکنون کسانی که کاندیدای مجلس شده اند در خیابان ها و جلسات و همایش ها هستند قوانین داخلی مجلس نیز باید رعایت شود، اگر کسی رعایت نکرد، این فرد نباید انتخاب بشود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار