کد خبر:۱۷۴۱۹۷
نشست خبری «شاخصه های کاندیدای ولایتمدار» در دانشگاه شهرکرد-1
پورکاوه: هزینه کردن ولایت، نوعی استفاده ابزاری جهت دستیابی به قدرت است
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه هزینه کردن ولایت، نوعی استفاده ابزاری جهت دستیابی به قدرت است، گفت: کاندیداهایی که خود را سرباز ولایت می دانند و بدون هزینه کردن معظم له در جهت منویات ایشان قدم قدم برمی دارند، ولایتمدار هستند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، محمد پورکاوه یکشنبه در نشست خبری «شاخصه های کاندیدای ولایتمدار» در دانشگاه شهرکرد با اظهار تأسف گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «کاندیداها نباید علیه یکدیگر جبهه بندی کنند»، در حال حاضر با جبهه بندی های ایجاد شده در فضای انتخابات، بازار تخریب بسیار داغ است که نشان دهنده عدم توجه کاندیداها به توصیه های وحدت مقام عظمای ولایت است.
وی با اشاره به تلاش گسترده جریان انحرافی برای فتح کرسی های مجلس، یادآور شد: شرایط خارجی، مسائل بین المللی، بیداری اسلامی، تهدیدات، فشارهای اقتصادی و ... اهمیت انتخابات مجلس نهم بیش از گذشته است.
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد با استناد به بیانات مقام معظم رهبری کاندیدای اصلح را فردی دانست که مشکلات قشر محروم و مستضعف را درک کرده و در راستای ریشه کنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد.
پورکاوه افزود: کاندیدای اصلح برای ترقی و پیشرفت کشور نه فقط منطقه خود و جهت توسعه اقتصادی، علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه با دلسوزی برنامه داشته باشد و محو و مات عنوان توسعه نشود که قشرهای مستضعف و محروم را فراموش کند.
وی خاطرنشان کرد: اصلح باید به فکر معیشت، فرهنگ، دین، دنیا و آخرت مردم باشد و بتواند این بار سنگین را به دوش بکشد و نشاط، همت، قدرت و انگیزه لازم را داشته باشد.
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد با استناد به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هر کاندیدایی که توسط مراجع ذی صلاح تأیید شود، صالح است، بیان داشت: دغدغه رهبر معظم انقلاب حضور گسترده مردم در صحنه است و هنر مردم انتخاب اصلح می باشد که با بصیرت همیشگی، هنر خود را به رخ جهانیان بکشند تا یک مجلس انقلابی، کارآمد و دلسوز داشته باشیم.
پورکاوه افزود: از دیدگاه مقام معظم رهبری نماینده مجلس باید دارای تدین، کارآمدی، دلسوزی و شجاعت داشته باشد تا آنچه که مردم، مسئولین و دلسوزان نظام از یک مجلس توقع دارند، برآورده شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر نماینده مجلس متدین نباشد، نمی تواند در راستای آرمانها، اهداف و اعتقاداتی که حاکم بر جامعه است و همه باید برای آنها تلاش کنند قدم بردارد و اگر نماینده متدین باشد؛ اما کارآمد نباشد نمی تواند مشکلات مردم را به خوبی حل کند.
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد با تأکید بر لزوم دلسوزی نماینده مجلس برای ملت بویژه طبقات محروم، گفت: اگر نماینده ای وامدار ثروت و قدرت باشد که امیدورایم چنین افرادی به مجلس راه پیدا نکنند، آن طور که باید نمی تواند باری را از روی دوش طبقات محروم جامعه بردارد.
پورکاوه شجاعت را از ویژ گی های لازم نمایندگان مجلس در راستای فائق آمدن بر مشکلات داخلی و تلاش جهت احقاق حقوق مردم دانست.
وی یادآور شد: مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری، شکل گیری مجلسی است که گیرنده اش بر اساس فرستنده قوی آمریکا و اسرائیل تنظیم شده باشد.
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: برای تشخیص کاندیداهای ولایتمدار از کاندیداهای مدعی ولایتمداری باید بررسی کرد که چه کسانی از ولایت هزینه می کنند و چه کسانی می خواهند سرباز ولایت باشند.
پورکاوه تصریح کرد: اسم بردن دائم از ولایت فقیه و هزینه کردن ولایت، دلیلی بر ولایتی بودن نیست و نوعی استفاده ابزاری جهت دستیابی به قدرت است.
وی بیان داشت: کسانی که خود را سرباز ولایت می دانند و بدون هزینه کردن معظم له در جهت منویات ایشان قدم قدم برمی دارند، ولایتمدار هستند.
دبیر مجمع پیروان خط امام(ره) و رهبری دانشگاه شهرکرد اظهار امیدواری کرد که مردم همچون دوره های گذشته با بصیرت و حضور پرشور خود مجلس انقلابی، کارآمد، دلسوز و شجاع را رقم بزنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰