وقتی مدیران وامدار نمایندگان مجلس می‌شوند ...
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۵۰۴

وقتی مدیران وامدار نمایندگان مجلس می‌شوند ...

وقتی مدیران به عنوان بازوان توانمند جامعه در برگزاری انتخاب اصلح و حضور باشکوه در پای صندوق‌های رای، وامدار نماینده‌ای از مجلس هشتم می‌شوند، فضای انتخابات غبارآلود و مخدوش می‌شود.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - سجاد مهتر؛  نقش مدیران اجرایی در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی انکارناپذیر است، ولی این تاثیرات در بعضی اوقات به تاثیرات منفی تبدیل می شود و طبیعی است که افکار عمومی را مخدوش كند و در انتخاب نماینده اصلح تاثیر بگذارد.
 
موضوع انتخابات نباید بر عزل و نصب مدیران ادارات و دانشگاه ها و سایر نهادها تاثیرگذار باشد؛ زیرا در این صورت باعث می شود که در عرصه انتخابات، مدیرانی که باید نقش راهبردی در انتخاب اصلح داشته باشند جبهه گیری کنند و این کارها ممکن است در نهایت به ایجاد فتنه کمک کند و دشمنان و معاندان نظام نیز از این رفتارها سوء استفاده کنند.
 
کسانی که صاحب مسئولیت هستند و در نهادهای نظام جمهوری اسلامی ایران برای مردم خدمت می کنند و در اختیار مردم هستند باید بیش از پیش مراقب رفتارهای خود باشند.
 
مسئولان باید بدانند در صورتی پله های ترقی را طی خواهند کرد که شایستگی خود را در انجام رسالت خطیر خدمتگزاری به مردم اثبات کنند نه اینکه با طناب پوسیده برخی نمایندگان به پست و مسئولیتی برسند.
 
در این روزهای تبلیغات، کاملاً مشهود است که در برخی شهرستان ها مدیرانی که به سفارش نماینده خاصی به پست و مقام دست یافته اند، مجبورند در این دو سه روز تبلیغات، خود را به آب و آتش زده تا شاید بتوانند چند صباحی دیگر در آن منصب باقی بمانند.
 
در جامعه ای که باید اخلاق و منش تمام افراد و خصوصاً مدیران آن رنگ و بوی اسلامی داشته باشد، وامداری به برخی نمایندگان فرصت پالایش معنوی را از آنها گرفته و متاسفانه مردم شاهد کارهای ناشایستی از سوی برخی مدیران هستند.
 
شاید بتوان گفت انسان جایزالخطاست، اما آیا این عمل ناشایست برخی مدیران را که بعضاً از سر ناچاری برای امور دنیوی است، می توان به حساب جایزالخطا بودن برخی مسئولان گذاشت؟
 
به امید روزی که مسئولان به این رفتار ناشایست خود پی ببرند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار