باغبان: 300 هزار تعرفه جهت تزریق در نواحی در فرمانداری موجود است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۳۲۳
سيلي سخت به صورت استكبار- 143

باغبان: 300 هزار تعرفه جهت تزریق در نواحی در فرمانداری موجود است

رئیس ستاد انتخابات فرمانداری مشهد اعلام کرد: تعداد  300هزار تعرفه جهت تزریق در نواحی اخذ رای که احتمال می دهد کمبود داشته باشند در فرمانداری موجود است.
قاسم باغبان در گفت و گو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، واجدین شرایط رای دادن در مشهد و کلات را حدود یک میلیون 800 هزار نفر دانست  و گفت: در سطح شهر دو میلیون و 300 هزار تعرفه در نظر گرفته شده است که 500 هزار تعرفه برای احتیاط در فرمانداری و نواحی اخذ رای موجود است.
 
وی در ادامه گفت: اگر در شعب 60 درصد تعرفه ها تمام شود نماینده فرماندار به نواحی انتخاباتی اعلام می کند تا نواحی تعرفه در اختیار آنان قرار دهد.
 
 رئیس ستاد انتخابات فرمانداری مشهد بیان کرد: اگر نواحی اخذ رای نیز دچار کمبود تعرفه شوند از فرمانداری گروهی متشکل از نیروی انتظامی و نماینده هیئت نظارت تعرفه ها را به نواحی تحویل می دهد.
 
وی در پایان گفت: استقبال تاکنون عالی بوده است و پیش بینی می شود بالای 60 درصد واجدین شرایط تا ساعات پایانی رای خود را به صندوق بیندازند.هیچ نگرانی از وجود کمبود تعرفه وجود ندارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار