کد خبر:۱۷۵۶۹۸
امام جمعه خوی:
از فرداى انتخابات رقابتها به رفاقتها تبديل شود
امام جمعه خوی از كانديداها خواست تا در صورت موفقیت یا عدم موفقیت، از فردای انتخابات رقابتها را به رفاقتها تبدیل کنند.
حجت الاسلام سیدرضی موسوی شکوری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: از فرداى انتخابات بايد رقابتها به رفاقت تبديل شود، چراکه انتخابات مجلس نهم در شرايطى برگزار مىشود كه در دهه پيشرفت و عدالت قرار داريم و بايد گام هاى بزرگى در اين عرصه برداشته شود.
وی افزود: نمایندگان راه یافته به مجلس نهم نباید به تحقير ديگر نامزدها و هواداران آن ها بپردازند و تلاش کنند با محبت و دوستى با رقيبان خود برخورد كرده و فرمایش امیرالمؤمنين (ع) مبني بر اينكه؛ «احسن الصدق الوفاء بالعهد؛ بهترين صداقت، وفاى به عهد است» را سرلوحه فعالیت های آتی خود قرار دهند.
حجت الاسلام شکوری با تمجید از حضور پرشور مردم در پای صندوق های رأی، حماسه 12 اسفند را برگ زرین تاریخ ایران دانست و گفت: اكنون نگاه همه جهان به خصوص مردم منطقه خاورميانه كه بار گران خروش عليه ديكتاتورها را بر دوش مىكشند، به مردم ایران اسلامی است كه ببينند حماسه حضور، چگونه و با چه ابعادى خواهد بود.
امام جمعه خوی با بیان اینکه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، انگلیس و رژیم اشغالگر قدس به آخر خط رسیده است، تاکید کرد: امروز انتخابات مجلس شورای اسلامی در شرايطى برگزار مىشود كه جمهورى اسلامى ايران با رهبری ولی امر مسلمین جهان و با پيمودن مسير مقاومت و پايدارى در برابر فشارهاى نظام سلطه، به قدرت برتر منطقه استراتژيك خاورميانه تبديل شده است.
وي با بیان اینکه نامزدهای انتخابات بايد موفقيت را در عمل به وظايف خود ببينند، نه پيروزى در انتخابات، گفت: درست است برخى گروهها و احزاب، پيروز اين انتخابات می شوند، اما در واقع همه كسانى كه با حضور حماسى و شگفتانگيز خود بر سرصندوق های رأی حاضر شدند، پيروز واقعى اين انتخابات هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰