جشنواره خاطره‌نویسی «خاكريز» در استان قزوین برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۷۴۹

جشنواره خاطره‌نویسی «خاكريز» در استان قزوین برگزار می‌شود

دومین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع مقدس با عنوان «خاکریز» به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در قزوین برگزار می‌شود.    
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، در راستای اجرای تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری در خصوص برپایی نهضت خاطره نویسی دفاع مقدس و به منظور ثبت و انتقال میراث گران سنگ خاطرات دفاع مقدس به آیندگان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین با همکاری دستگاه های مربوطه، اقدام به برگزاری دومین جشنواره استانی خاطره نویسی دفاع مقدس می كند.
 
علاقه مندان می توانند در سه بخش در این جشنواره شرکت کنند كه بخش اول شامل خود نوشت است که در این قسمت رزمندگان، فرماندهان و همه اقشار و صنوف مختلف که خاطره یا تجربه ای از دوران دفاع مقدس اعم از جبهه یا پشت جبهه دارند، آثار خود را به دبیرخانه ارسال مي كنند.
 
در بخش دیگر نوشت خاطرات توسط کسانی جمع آوری و نگاشته می شود که خود آن خاطره را درک نکرده و در وقوع یا مشاهده آن نقشی نداشته اند؛ اما با مراجعه به منابع خاطرات دفاع مقدس، آنها را جمع آوری كرده و به دبیرخانه ارسال مي كنند.
 
همچنین در بخش دیگر نوشت جوان، برای تقویت پایگاه جمع آوری خاطرات در بین نسل جوان این بخش ویژه به صورت مجزا در دبیرخانه ثبت و داوری می شود.
 
لازم به ذکر است، این آثار باید تا 10 خرداد ماه سال آينده به دبیرخانه همايش ارسال شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار