مراسم روز درختکاری در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۸۰۸

مراسم روز درختکاری در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

مراسم روز درختکاری فردا همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.   
دکتر علی اکبر ایزدی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: معاونت فرهنگي - اجتماعي دانشگاه مازندران به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، مراسم كاشت نهال را فردا با حضور مسئولان دانشگاه و دانشجویان، در اين دانشگاه برگزار مي‌كند.

وی افزود: در دین مبین اسلام تاکید فراوانی بر حفظ محیط زیست شده است و ائمه اطهار نیز در خصوص کاشت درخت تاکید فراواني فرموده اند.

معاون فرهنگي- اجتماعي دانشگاه مازندران با بیان اینکه در خصوص آبادانی دو مسئله ساخت و ساز و حفظ و نگهداری محیط زیست مطرح است، تصریح کرد: حفظ محیط زیست در اصل 50 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مدنظر قرار گرفته كه این خود نشان دهنده توجه مردم و دولت ایران اسلامی به حفظ محیط زیست است.

ایزدی فرد با بیان اینکه در علم اقتصاد محیط زیست از منابع تامین‌کننده تولید و مصرف بوده و نقش اساسی دارد، بيان داشت: در عصر حاضر، متاسفانه با توجه به گسترش صنایع آلوده‌کننده محیط زیست، شاهد تهدید محیط زیست از سوی کشورهای تولیدکننده گازهای گلخانه ای هستیم.

وي با بیان عوارض تخریب محیط زیست گفت: پدیده های ناگوار طبیعی همچون، وجود گرد و غبار غلیظ، آلودگی محیط زیست و مواردی از این قبیل در طی سال های اخیر بیانگر تغییرات اقلیمی است که از تخریب پوشش گیاهی و جنگل ها نشئت می گیرد.

معاون فرهنگي- اجتماعي دانشگاه مازندران اظهار داشت: تخریب پوشش گیاهی محصول عملکرد سوء انسانهاست که نتایج ناگواری مانند آلوده شدن هوا و عدم امکان ادامه حیات، به مخاطره افتادن امنیت غذایی و بهداشت بشر را به همراه دارد.

ایزدی فرد با بیان این نکته که روز درختکاری بهانه ‌ای است برای اینکه ما به محیط زیست احترام گذاشته و آن را احیاء کنیم، گفت: امید است که با تلاش در این جهت، حتی با کاشتن یک نهال کوچک، کشوری زیبا و آباد را برای خویش مهیا کنیم که یقینا کاری پسندیده است.

وی در پایان با بيان حديثي از پيامبر اسلام (ص) در خصوص اهميت درختكاري خاطرنشان كرد: فضاي سبز و منابع طبيعي اهميت بسياري در دين اسلام دارد و ما موظف به حفظ و نگهداري آنها هستيم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار