دشمنان به دنبال ايجاد القاي فاصله ميان مردم و نظام هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۹۷۹
فرمانده سپاه استان سمنان:

دشمنان به دنبال ايجاد القاي فاصله ميان مردم و نظام هستند

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان گفت: یکی از اهداف دشمنان در جنگ نرم ایجاد فاصله بین رهبران انقلاب و کارگزاران متعهد با مردم است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از سمنان، سردار علي استاد حسيني روز گذشته در جمع بسيجيان سمناني با اشاره به تلاش هاي دشمنان در عرصه هاي مختلف گفت: دشمن از طریق ترویج شایعات و اخبار ناامیدکننده به دنبال بی اعتماد کردن مردم به نظام است.

وي افزود: بسیج باید با تبیین سخنان رهبری، تبلیغ توانمندی های نظام و مقایسه شرایط مطلوب زندگی در ایران با دیگر جوامع، تبيين مشکلات اجتماعی-اقتصادی مردم در غرب و نشان دادن آثار بحران اقتصادی غرب و آمریکا بر مردم این کشور، تلاش دشمنان برای بی اعتماد کردن مردم را خنثی کند.

استاد حسيني تاكيد كرد: نیروهای بسیجی باید با رصد کردن اقدامات دشمن در ابعاد مختلف، جنگ نرم را برای جامعه تبیین و در هر محفل و مجلسی مردم را نسبت به این خطر هوشیار کنند.

فرمانده سپاه استان سمنان خاطرنشان كرد: اگر ما حضور بسیج در دفاع مقدس را به منزله عاشورای بزرگ ایران تلقی کنیم، می بینیم که فضایی که بسیج در جبهه ها ایجاد کرد یک فرهنگ بسیجی بود كه بر گرفته از عاشورای حسینی مي باشد.

وي يادآور شد: اگر بسيج مردمي نبود و مردم به خيابان‌ها نمي‌ريختند، انقلاب اسلامي ايران به پيروزي نمي‌رسيد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار