جوانان با ادامه تحصیل و کارآفرینی احساس خطر نسبت به آینده را از خود دور کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۶۱۴۸
رئیس دانشگاه آزاد رشت:

جوانان با ادامه تحصیل و کارآفرینی احساس خطر نسبت به آینده را از خود دور کنند

رئیس دانشگاه آزاد رشت افراد تحصیل‌کرده را موجب سربلندی خود، خانواده و جامعه دانست و گفت: جوانان بايد با ادامه تحصیل و کارآفرینی احساس خطر نسبت به آینده را از خود دور کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت‌الاسلام سيد علی میر ابراهیمی روز گذشته در مراسم جشن فارغ‌التحصلی دانشجویان دانشگاه آزاد رشت كه در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه اين دانشگاه از بدو تاسیس تا کنون بالغ بر 47 هزار فارغ‌التحصیل تقدیم جامعه کرده است، تصريح كرد: از این تعداد 20 هزار و 445 نفر مرد و 27 هزار و 103 نفر زن فارغ‌التحصیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه در مراسم فارغ‌التحصیلی از 120 دانشجوی برتر در هر رشته و مقطع قدردانی به عمل می‌آید، از فارغ‌التحصیلی 1526 نفر دانشجو در نیم‌سال دوم 90- 89 خبر داد.

رئيس دانشگاه آزاد رشت، دوران تحصیلی را به دلیل وجود نشاط و طراوت جوانی ماندگارترین لحظات زندگی انسان دانست و بيان داشت: این دوران بیش از دیگر خاطرات در ذهن انسان باقی می‌ماند.

میرابراهیمی با اشاره به مقدس بودن امر آموزش و آموختن گفت: افراد تحصیل‌کرده موجب سربلندی خود، خانواده و جامعه هستند.

وی اشتغال را یکی از مشکلات و وظایف اساسی جامعه در برابر افراد تحصیل‌کرده دانست و اظهار داشت: جوانان با ادامه تحصیل و کارآفرینی احساس خطر نسبت به آینده را از خود دور کنند.

لازم به ذکر است، تقدیر از 20 دانشجوی رشته رایانه در مقطع کاردانی دانشکده سما رشت نیز از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار