سومين جشنواره ملي مطالعات قرآني دانشجويان در مرکزی برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۶۳۹۰

سومين جشنواره ملي مطالعات قرآني دانشجويان در مرکزی برگزار شد

سومين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان روز گذشته با حضور 700 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های مركزي در دانشگاه اراك برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، سومين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان روز گذشته به همت معاونت‌های فرهنگی و نهادهای نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مركزی و با حضور 700 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان در دانشگاه اراک برگزار شد.
 
این جشنواره با هدف اعتلای فرهنگ كتاب‌خوانی و آشنايی عموم جامعه با آثار و ديدگاه‌های قرآنی اساتيد مطرح قرآنی و آشنايی جوانان و بويژه دانشجويان با عرفان زلال و شفاف اسلامی و كسب آگاهی و ديدی عميق نسبت به نحله‌های نوظهور و منحرف برگزارشد.
 
بر پایه این گزارش، این جشنواره روز گذشته در بخش‌های‌ غير حضوری شامل اينترنتی، پيامكی و مكاتبه‌ای، مسابقه حضوری، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات مطروحه در كتب دانشگاهی، كرسی‌های آزادانديشی با موضوع جامعه و عرفان‌های كاذب، مقاله‌نويسی، خلاصه نويسی، مسابقه راديويی و تلويزيونی و انتشار نشريه در دانشگاه اراک برگزار شد.
 
شرکت کنندگان در بخش كتبی اين جشنواره از كتاب های در كوچه‌های آفتاب؛ جستاری در عرفان اسلامی تاليف علامه محمدتقی مصباح يزدی در مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.
 
خاطرنشان می شود، نفرات برتر این جشنواره معرفی و جوایز نفیسی به آنها اهدا می شود. 
پربازدیدترین آخرین اخبار