کد خبر:۱۷۶۸۷۰
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد:
شیراز به دلیل سبقه فرهنگی درخشان ظرفیت تشكیل دبیرخانه جایزه كتاب فصل را دارد
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: شیراز به دلیل سبقه فرهنگی درخشان، ظرفیت تشكیل دبیرخانه جایزه كتاب فصل را دارد كه این پیشنهاد برای استان فارس بررسی میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بهمن دری، شنبه شب در مراسم نوزدهمین دوره جایزه كتاب فصل در شیراز گفت: كتاب فصل گذرگاه بسیار مناسبی برای كتاب سال است؛ چراکه كتاب هایی كه برای منتخب شدن در كتاب سال به مرحله پایانی و برگزیده شدن می رسند به غیر از استثنائات، كتاب هایی هستند كه در جوائز كتاب فصل نیز مورد بررسی و داوری قرار گرفته باشند و در واقع كتاب فصل، مرحله ای برای رسیدن به كتاب سال است.
وی با بیان اینکه كتاب فصل، یك چهارم كتاب سال است كه بر اساس گزارش ها در نوزدهمین دوره برگزاری این جایزه با دقت، حساسیت و هوشیاری بیشتری نسبت به آثار راه یافته به دوره نهایی این دوره از جایزه كتاب فصل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است، گفت: جای خوشحالی دارد كه بسیاری از كتاب هایی كه در فصل مربوط منتشر شدند دو مرحله داوری و به عنوان منتخب كتاب فصل كشور انتخاب شدند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: برگزاری جایزه كتاب فصل در شهر شیراز اتفاق بسیار خوب و مطلوبی بوده كه امسال شهر شیراز برای نخستین بار جایزه كتاب فصل كه در 18 دوره در تهران برگزار میشد را برگزار می كند.
دری گفت: همچنین موضوع برون سپاری از تهران و آشنا كردن استان ها با منتخبان و برگزیدگان عرصه فرهنگ از دیگر اهداف این معاونت است كه برگزاری ادوار كتاب فصل در شهرستان ها گامی در جهت تحقق این مهم و تمركز برنامه های فرهنگی كلان كشور است.
وی بیان کرد: رسالت برگزیدگان و منتخبان همه ادوار به خصوص این دوره از كتاب فصل سنگین تر است و این برگزیده شدن باید بازنگری شود كه بر اساس پاسخ به این چرایی، آینده فرهنگ را رقم بزنند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: تمدنی كه امروز شیراز و فارس به آن می بالد مدیون كتاب و كتابت است و اگر كتاب نبود فرهنگ ماندگار فارس را شاهد نبودیم و این در حالی است كه علی رغم همه پدیده های نوظهور، كتاب ماندگارترین و اثرگذارترین وسیله فرهنگی است.
دری گفت: شهر شیراز و استان فارس ظرفیت های فراوان فرهنگی دارد كه نخستین شهر ادبی جهان نیز نامیده می شود، بنابراین شیراز به دلیل سبقه فرهنگی درخشان ظرفیت تشكیل دبیرخانه جایزه كتاب فصل را دارد كه این پیشنهاد برای استان فارس بررسی می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰