مراکز جوار دانشگاه در لرستان به 10 مرکز افزایش می‌یابند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۰۲۰
مسئول امور مهارت‌های پیشرفته فنی و حرفه‌ای لرستان:

مراکز جوار دانشگاه در لرستان به 10 مرکز افزایش می‌یابند

مسئول امور مهارت‌های پیشرفته اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان گفت: مراکز جوار دانشگاه در دانشگاه‌های استان لرستان به 10 مرکز افزایش می‌یابند.
معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، تصریح کرد: در حال حاضر 9 مرکز جوار دانشگاه در دانشگاه های استان لرستان فعال هستند که با انعقاد تفاهمنامه ایجاد مرکز جوار دانشگاه در دانشگاه آزاد خرم آباد مراکز جوار دانشگاه در لرستان به 10 مرکز افزایش می یابند.
 
وی افزود: مرکز جوار دانشگاه  آزاد خرم آباد فعالیت خود را با ارائه آموزش نرم افزارهای تخصصی مرتبط با رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد خرم آباد در حوزه عمران، برق، حسابداری و کارآفرینی در سال 91 شروع خواهد کرد.
 
مسئول امور مهارت های پیشرفته اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان گفت: در حال حاضر 9 مرکز جوار دانشگاه در دانشگاه های استان در حال ارائه آموزش نرم افزارهای تخصصی مرتبط با رشته های تحصیلی دانشگاه ها می باشند.
 
معتمدی با بيان اینکه آموزش های ارائه شده در مراکز جوار دانشگاه استان به دلیل کاربردی بودن و رایگان بودن مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته اند، ادامه داد: در 9 ماهه سال 90، 2189 نفر از دانشجویان استان از آموزش های این مراکز بهره مند شده اند و پیش بینی می شود که تا پایان سال 90 این رقم تا 3000 نفر افزایش یابد.
 
وی تاكيد كرد: خلاء آموزش های مهارتی در دانشگاه ها موجب شده است که دانشجویان نسبت به آموزش های مهارتی مراکز جوار دانشگاهی اقبال خوبی نشان دهند؛ از این رو ضرورت دارد که زمینه فعالیت مراکز جوار دانشگاه در سایر دانشگاه های استان فراهم شود.
 
مسئول امور مهارت های پیشرفته اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان آمار بالای بیکاران فارغ التحصیل از دانشگاه ها را ناشي از خلا مهارتی این افراد دانست و گفت: مراکز جوار دانشگاه با آموزش های مهارتی و کاربردی که ارائه می دهند می توانند این خلا را از میان بردارند.
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار