کد خبر:۱۷۷۱۶۵
برگزیدگان مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد بردسیر معرفی شدند
کارشناس قرآن و عترت برادران دانشگاه آزاد بردسیر گفت: اسامی برگزیدگان مسابقات سراسری قرآن و عترت اين دانشگاه اعلام شد.
غلامرضا خدادوست در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، تمسک به قرآن، ثقلین و اشاعه فرهنگ قرآنی و اسلامی در دانشگاه ها را از اهداف «مسابقات سراسری قرآن و عترت» دانست و تصريح كرد: در این دوره از مسابقات بالغ بر40 نفر از کارکنان دانشگاه آزاد بردسیر در رشته های، نماز، احکام خواهران و برادران و زندگانی پیامبر اکرم(ص) به رقابت پرداختند.
وي از رقابت 700 نفر از دانشجویان این دانشگاه در رشته های، تفسیر قرآن کریم، نهج البلاغه، ترجمه قرآن به زبان های انگلیسی و فارسی، زندگانی پیامبر اکرم(ص)، زندگانی چهارده معصوم(ع)، نماز، ادعیه و زیارات، احکام خواهران و برادران خبر داد و افزود: در این مسابقه بیش از 70 نفر از دانش آموختگان دانشگاه آزاد، طلاب حوزه های علمیه و دانشجویان سایر دانشگاه ها حضور داشتند.
کارشناس قرآن و عترت برادران دانشگاه آزاد بردسیر از افزایش آمار شرکت کنندگان نسبت به سال های گذشته خبرداد و بيان داشت: 13 نفر از استادان دانشگاه آزاد بردسیر در رشته های، نهج البلاغه، ترجمه و تفسیر قرآن، زندگانی چهارده معصوم(ع) و ترجمه انگلیسی قرآن کریم با هم به رقابت پرداختند.
خدادوست با تاکید بر اینکه منتخبین، به مسابقات منطقه ای و کشوری اعزام شدند، تاکید کرد: در بخش اساتید، مهدیه سعدی زاده، زهرا نادری، محبوبه شمسی، مریم توفیق و رسول نادری؛ در بخش کارکنان وحیده اسدی پور؛ در بخش دانشجویان، محدثه بیت اللهی، مطهره حیدرآبادی، حکیمه میرزایی، مریم ملکی، راحله اولیایی، ملیحه حسن پور، آذر گنجی گوهری، محمد حسین قوام آبادی، محسن صالحی و محمد قنبری موفق به کسب رتبه اول شدند.
وي در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از حضور دانشگاهیان در مسابقات قرآن و عترت یادآور شد: در بخش اساتید، زهرا نادری به مسابقات کشوری راه یافت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰