دانشگاه قم دانشجوي دوره دكتري ميپذيرد
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، سيد مجتبي طباطبايي امروز، 22 دي ماه در نشست خبري خود با خبرنگاران توسعه تحصيلات تكميلي را يكي از اولويتهاي برنامههاي آموزشي دانشگاه قم برشمرد و اظهار داشت: در همين راستا، دانشگاه قم جهت تحقق رسالت خود مبني بر تربيت متخصصان و محققان مورد نياز كشور و گسترش مرزهاي دانش و فناوري از بين داوطلبان واجد شرايط در رشتههاي فقه و مباني حقوق اسلامي، حقوق خصوصي و حقوق جزا و جرم شناسي دانشجو مي پذيرد.
وي داشتن مدرك كارشناسي ارشد يا بالاتر مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، ارائه گواهي احراز حداقل 50 درصد نمره يكي از آزمونهاي زبان عمومي مورد تاييد وزارت علوم و يا شركت در آزمون زبان عمومي انگليسي اين دانشگاه در تاريخ اعلام شده در اطلاعيه و احراز حداقل 50 درصد نمره آن و موقعيت در آزمونهاي علمي كتبي و مصاحبه را از شرايط اختصاصي پذيرش دانشجو در اين دوره برشمرد و اضافه كرد: پذيرش نهايي دانشجويان منوط به موفقيت داوطلبان در آزمونهاي علمي و كسب حد نصاب قبولي و امتياز لازم مطابق با مقررات و دستورالعملهاي مربوط به پذيرش دانشجو در مقطع دكتري و طي مراحل گزينش خواهد بود.
رئيس اداره تحصيلات تكميلي دانشگاه قم ظرفيت پذيرش دانشجو در هر رشته تحصيلي را پنج نفر اعلام كرد و افزود: ثبت نام در دو رشته دكترا امكان پذير نيست و داوطلبان فقط مي توانند از يك سهميه استفاده كنند.
طباطبايي در مورد نحوه ثبت نام داوطلبان تصريح كرد: داوطلبان بايد حداكثر تا پايان وقت اداري 10 بهمن ماه جاري مدارك كامل خود را از طريق پست پيشتاز به اداره تحصيلات تكميلي ارسال كنند.
وي خاطرنشان كرد: داوطلبان براي كسب اطلاع بيشتر و دريافت فرمهاي ثبت نام مي توانند به وب سايت دانشگاه قم به آدرس www.qom.ac.ir مراجعه و يا در صورت لزوم با شماره تلفن 2853311-0251 داخلي 2252 و 2253 تماس حاصل كنند./انتهاي پيام/