حوزویان به مقابله جدی با فرقه‌های انحرافی بپردازند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۵۷۰
آیت الله صافی گلپایگانی:

حوزویان به مقابله جدی با فرقه‌های انحرافی بپردازند

آیت الله صافی گلپایگانی، از مراجع معظم تقلید خواستار جدیت هر چه بیشتر طلاب و روحانیون در راستای پاسخ به شبهات و مقابله با فرقه‌های انحرافی شد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله صافی گلپایگانی صبح امروز طی سخنانی در دیدار جمعی از اساتید و طلاب مدرسه خاتم الاوصیاء(ع) قم با اشاره به اینکه حوزویان به مقابله جدی با فرقه‌های انحرافی بپردازند، تصريح كرد: همه به خصوص حوزه‌های علميه بايد با استقامت و پايداري از هويت ديني و اسلامي خود دفاع كنند و اجازه ندهند كه اين هويت خدشه‌دار شود.
 
وی با بیان اینکه تربیت اساتيد متبحر در رشته‌هاي مختلف که بتوانند معارف اسلام را در همه دنيا تبليغ كرد، یکی از اهداف مهم تاسیس حوزه‌های علمیه است، افزود: اكنون در زمان ما وضعيتي پيش آمده است كه تبليغ اسلام و سيره اهل بيت(ع) بسيار آسان شده است؛ يعني آن‌طور كه مثلا 500 سال پيش از اين براي پيداكردن استاد و روايت و حديث، علماء و طلاب مسافرت‌هاي زياد و طولاني مي‌كردند، اكنون اين چنين نيست.
 
صافی گلپایگانی با تاکید بر اینکه بايد اين موقعيت را غنيمت شمرد و از آن استفاده كرد، بيان داشت: اكنون در دنيا هر كسي كه يك فكر منحصر به فرد داشته باشد، مي‌تواند آن را به راحتي تبليغ ‌كند، به همين خاطر بايد طلاب با فرق و دعوت‌هاي جديد و كاذب آن‌ها آشنایی داشته و خود را براي مقابله با آن‌ها آماده كنند.
 
این مرجع تقلید با اشاره به ضرورت آشنایی طلاب با سيره و تاريخ اسلام، تاکید کرد: بايد طلاب به كتب سيره و تاريخي كه نوشته شده است اطلاع كامل داشته باشند؛ البته برخي از اين كتاب‌ها داراي اشتباه هم است كه بايد همه مطالب را بررسي و مورد مطالعه قرار داد.
 
وي با اشاره به نقش خیرین در ترویج دین، گفت: مؤمنان خير و نيكوكاری هم كه در امر ترویج معارف دین با طلاب و روحانیون همكاري مي‌کنند، كار بسيار بزرگ و عظيمي را انجام مي‌دهند كه نشان‌ مي‌دهد آن‌ها اشخاص با معرفتي هستند كه مي‌دانند مال خود را در چه راه بزرگي مصرف ‌كنند.
 
صافی گلپایگانی با تاکید بر استقامت شيعيان در حفظ هويت تشيع، خاطر نشان كرد: اكنون در پاكستان شايد روزي نباشد كه جمعي از شيعيان به شهادت نرسند، اما آنها استقامت مي‌كنند و آنجا مانده‌اند، يا در قطيف و مناطق شيعه‌نشين عربستان و بحرين نيز شيعيان در فشار و اذيت بسياري هستند، ولي با وجود تمام سختی‌ها، با قدرت تمام، هويت تشيع را حفظ مي‌كنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار