فعالیت جهادی دانشجویان در روستای چاله بیجار تالش پایان می‌یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۶۵۶
تا پایان فروردین 91؛

فعالیت جهادی دانشجویان در روستای چاله بیجار تالش پایان می‌یابد

دانشجویان جهادی تا پایان فروردین 91 ساخت پل ماشین رو در روستای چاله بیجار تالش را به اتمام می‌رسانند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، هشت نفر از دانشجویان جهادی رشته مهندسی عمران از تیم متمرکز سازمان بسیج دانشجویی این استان در روستای چاله بیجار شهرستان تالش پل ارتباطی ماشین رو را که به مدت یک هفته آغاز کرده اند تا پایان فروردین 91 به اتمام خواهند رساند.
 
بر اساس این گزارش، پایه های پل به اتمام رسیده و دانشجویان جهادی در حال فعالیت در عرشه هستند.
 
کل هزینه ساخت پل توسط اداره راه به 107 میلیون ریال می رسید که دانشجویان جهادی با 50 میلیون ریال این پل را به اتمام خواهند رساند؛ هزینه های صورت گرفته از درآمدهای استانداری، دهیاری محل و به پشتیبانی سازمان بسیج دانشجویی استان است.
 
لازم به ذکر است، 22 اسفند ماه تیمی از مسئولان استانی از جمله ملک علیپور از سازمان بسیج دانشجویی استان، مهدوی، مدیرکل امور روستایی و عشایری و جلالی، بخشدار حویق از این دانشجویان سرکشی به عمل آوردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار