ايجاد شعبه دوم الزهرا(س) در حال پيگيري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۹۰۰
رئيس دانشگاه الزهرا(س):

ايجاد شعبه دوم الزهرا(س) در حال پيگيري است

رئيس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به پيگيري‌هاي مكرر براي ايجاد شعبه دوم اين دانشگاه گفت: درصدد هستيم شعبه دوم دانشگاه الزهرا را حتي به صورت بين المللي در يكي از كشورهاي منطقه ايجاد كنيم.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محبوبه مباشري بعدازظهر امروز در نشست خبري پايان سال در دانشگاه الزهرا(س) گفت: دانشگاه الزهرا(س) اين پتانسيل را دارد كه شعبه ديگري داشته باشد و ما درصدد هستيم حتي شعبه‌اي را به صورت بين‌المللي در كشورهاي منطقه ايجاد كنيم.

وي افزود: دانشگاه الزهرا(س) پتانسيل ايجاد شعبه دوم را حتي به صورت بين‌المللي دارد ولي بايد اين ذهنيت در وزارت علوم نيز ايجاد شود.

مباشري گفت: در سال‌هاي اخير براي ايجاد شعبه دوم در شهرك پرند و دهكده المپيك زمين تقاضا كرديم كه مقطع كارشناسي را به آنجا انتقال دهيم حتي براي ايجاد شعبه دوم نيز از بوم‌هن نيز پيشنهاد داشتيم و مذاكرات متعددي در اين مورد داشتيم كه موفقيت آميز نبود.

رئيس دانشگاه الزهرا(س) افزود: حتي سعي‌كرديم در چابهار دانشگاه بين‌المللي ايجاد كنيم تا دعوت از مهمانان خارجي راحت‌تر صورت بگيرد ولي اين مورد نيز در نهايت از سوي وزارت علوم رد شد.

وي افزود: مواردي را از بيرجند و قم داشتيم كه آنها هم به دلايلي به نتيجه نرسيدند ولي دانشگاه الزهرا(س) اين پتانسيل را دارد كه شعبه دوم داشته باشد و ما درصدد هستيم اين شعبه را ايجاد كنيم.

مباشري گفت: علت مخالفت وزارت علوم با ايجاد دانشگاه در چابهار موفق نبودن دانشگاه تهران و دانشگاه‌هاي ديگر در قشم و كيش و تخريب بافت فرهنگي منطقه بود ولي ما در كرج ساختماني را ديديم و در حال بررسي هستيم ولي به دليل تعويض معاونت اداري فعلاً اين قضيه نيز مسكوت مانده است.

 
سال 90 بدترين سال مالي دانشگاه الزهرا بود
 
رئيس دانشگاه الزهرا(س) در ادامه با توجه به شرايط بسيار بحراني بودجه سال 90 دانشگاه الزهرا گفت: سال 90 از نظر مالي بدترين سال ما بود و حتي هنوز آنچه براي بودجه 90 در نظر گرفته شده بود به دست ما نرسيده است ولي براي سال آينده با تلاش‌هاي صورت گرفته بسياري از مشكلات مالي ما حل مي‌شود.

وي گفت: براي سال 91 از بودجه 24 ميليارد توماني به بودجه 42 ميليارد توماني رسيديم و چند ميليارد نيز درآمد اختصاصي داريم هر چند با اين وجود هنوز هم دانشگاه الزهرا(س) پايين‌ترين ميزان اعتبار را در بين دانشگاه‌هاي هم‌طراز خود دارد.

مباشري گفت: براي سال آينده كتابخانه مركزي دانشگاه در حال راه اندازي است، همچنين يك ساختمان هفت طبقه با تمام تجهيزات در بناي مفيد 5 هزار مترمربع به عنوان ساختمان آموزشي ساخته مي‌شود.

 
مسجد دانشگاه الزهرا تا مهرماه 91 ساخته مي‌شود
 
رئيس دانشگاه الزهرا(س) گفت: ساخت مسجد دانشگاه را نيز در دست اقدام داريم كه اميدواريم تا مهر آينده آماده شود.

وي در ادامه از برگزاري همايش نقش زن در سلامت خانواده و جامعه در سال آينده خبرداد و گفت: در ارديبهشت سال 91 اين همايش به صورت بين‌المللي از سوي دانشگاه الزهرا(س) برگزار مي‌شود.

مباشري ادامه داد: همچنين مراسم چهلم مرحوم سيمين دانشور نيز در سال آينده در دانشگاه الزهرا(س) برگزار مي‌شود.

رئيس دانشگاه الزهرا(س) در ادامه با اشاره به تصميم شهرداري تهران براي احداث پاركينگ طبقاتي در كنار دانشگاه الزهرا گفت: با توجه به اشراف اين پاركينگ به خوابگاه‌هاي دانشگاه الزهرا با شهرداري تهران مذاكره كرديم تا از احداث آن منصرف شوند.
 
استراتژي دانشگاه حركت به سمت تحصيلات تكميلي است

وي همچنين به فعاليت‌هاي اين دانشگاه در سال گذشته اشاره كرد و گفت: استراتژي فعلي دانشگاه الزهرا به سمت تحصيلات تكميلي است و در سال گذشته نيز رشته‌هاي تحصيلات تكميلي را توسعه داده ايم.

مباشري گفت: رشته زبان‌شناسي در مقطع دكترا و همچنين دكتراي زبان و ادبيات عرب نيز از مهر سال آينده در دانشگاه الزهرا(س) راه اندازي مي‌شود.

رئيس دانشگاه الزهرا(س) اين دانشگاه را يكي از سه دانشگاه دنيا دانست كه رشته مطالعات ناشنوايي دارد و گفت: براي تدوين سرفصل دروس اين رشته بسيار تلاش شده تا راه‌اندازي اين رشته براي جامعه چهار ميليوني ناشنوايان ايران مفيد باشد و در حال حاضر راه اندازي اين رشته در وزارت علوم در شرف تصويب است.

وي همچنين گفت: در سال آينده در نظر داريم رشته‌هاي ديگر تحصيلات تكميلي را نيز افزايش دهيم.

مباشري گفت: راه‌اندازي آزمايشگاه شيمي صنعتي، نوسازي دانشكده فني و خريد دستگاه‌ها و تجهيزات براي آزمايشگاه‌هاي فيزيك و شيمي و افزايش مراكز رشد واحدهاي فناور در دانشگاه از ديگر اقدامات دانشگاه الزهرا(س) در سال گذشته بوده است.  
پربازدیدترین آخرین اخبار